Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Placa Zavrnjena Revscina

Placa Zavrnjena Revscina

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1649, 07.09.2021 ob 13:45

Meddison, 07.09.2021 ob 12:28

Sem na minimalcu. Pravzaprav mi dodajajo 120€ do minimalne place. Zaradi poskodbe sem na dolgotrajni bolniski. Ko poplacam vse stroske mi ostane okoli 70€ na mesec za golo prezivetje

Zora. Preventivni ginekoloski pregled. So me danes zavrnili ker nisem prinesla negativnega testa. Ta mesec moram iti se k zdravniku. Kako naj si od 70€ ki jih imam za prezivetje privoscim 12€ za test? Torej ta mesec 24€? Seveda mi je hotela sestra dati nov datum pregleda. S testom. Sem zavrnila. Ne bom pac sla.

Kako lahko omejujete dostop do zdravnikov? Placujemo zdravstveno zavarovanje. Ce so testi obvezni so bili placani z nasim denarjem. In zdaj naj se enkrat placujemo?

IN NEEEEE. NE BOM SE CEPILA. RAJE C.RKNEM!

Je že bilo nekje zapisano, da je med anticepilci daleč največ manj razgledanih in razumsko omejenih prebivalcev, ki niso zmožni lastne presoje. Pač, tako je. Samo jamrat ne pol, ok?

Nekje napisano, in zate je biblija? Saj, taki ste, pohlevni in ubogljivi.

Naj ti malo razširim obzorje, v UK (Združeno kraljestvo po domače) je bila opravljena raziskava, v kateri se je izkazalo, da ima daleč največji delež med necepljenih PhD – če veš, kaj je to.

Ti pa le še veselo naprej zaupaj propagandi. Na cepilnih kartončkih je dovolj prostora za štemplje.

Seveda smo, 07.09.2021 ob 14:04

bedak si ti, 07.09.2021 ob 13:56

nemogoče, 07.09.2021 ob 13:53

Kako boš takemu revežu dopovedal, če ni zmožen razumevanja?  Kako boš osebi, ki verjame, da ji v surlo vstavljajo antene razložil obstoj virusa?  S čim, če ne verjamejo v znanost?

Tako kot ne moreš shizofreniku dopovedat, da ni zasledovan in da se glasovi nahajajo v njegovi glavi, tudi tem revežem ne moreš dopovedat, da virus obstaja in da so potrebni ukrepi v kolikor ne želimo, da bodo okuženi umirali pred vrati bolnišnic.

Kaj pa tisti, ki verjamemo v virus, odkimavamo ob  nebulozah o vstavljanju čipov in anten in podobnem sranju, imamo pa zaradi svojega zdravstvenega stanja resne pomisleke glede cepljenja?

Ja, veš, tudi taki smo!

Seveda smo tudi taki.

Evo, resno razmisljam o cepljenju, je smiselno ali ne…

Kolikor zdaj razumem, je dejansko najvec odvisno od tvojega telesa, kako na kaj reagira in kako se obnasa.

Sem v vsakdanjem stiku z nekom, ki je zelo rizicen, je prebolel in je cepljen.

Ce se cepim, je velika verjetnost, da se okuzim in da za okuzbo ne vem, s tem pa lahko okuzim tudi to osebo, ki lahko zboli, v lazji ali tezji obliki, seveda odvisno od odziva njenega telesa…

Ce se ne cepim in zbolim, bom vsaj vedela, da sem bolna in se izolirala.

Evo, to je moj dvom o cepljenju.

Če imaš samo ta zadržek, potem je morda bolje, da se cepiš, nato pa se paziš, kot si se do sedaj, maske, distanca in razkuževanje.

Ne razumem, čemu rabiš ginekologa?

Meddison, 07.09.2021 ob 12:44

mijav mijav, 07.09.2021 ob 12:41

glede na tvojo negativno nastrojenost proti vsem, res čudno, da imaš pa z negativnim testom težave.

mijav mijav, 07.09.2021 ob 12:32

pa tolk si pametna, pa še vedno na minimalcu?

Nimamo vsi stricev, tetk na polozajih da dobimo boljso sluzbo, ali sluzbo za svoj faks. Nimamo vsi vez.

Nisi dobr prebral/a mojega zapisa. Za zivljenje mi ostane okoli 70€. In naj si s tem ki jih imam za prezivetje placujem se teste? Nisem edina ki se jih ne morem privoscit.

Drugega ne preostane kot zavrnit pregled.

Ocitno pregleda ne potrebujes, imas polno rit.

žal tako, 07.09.2021 ob 20:23

Če imaš samo ta zadržek, potem je morda bolje, da se cepiš, nato pa se paziš, kot si se do sedaj, maske, distanca in razkuževanje.

Res si pravo debilno.

Zakaj bi si uničil zdravje s cepivom, potem pa še pazil. Verjetno travno zato, ker si si uničil zdravje s cepivom.

Debili imate vedno bolj debilne ideje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close