Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Plača v iskri v Šempetru pri Gorici

Plača v iskri v Šempetru pri Gorici

Zanima me če kdo ve kakšna je plača za delo v proizvodnji, v Iskri v Šempetru pri Gorici.

ker ne najdem drugega dela bi šla tja, a ne vem kakšne so plače.

Sestrična dela v proizvodnji in pravi da ni slaba. Je pa po poklicu trgovka. IN praiv da dobi več kot če bi delala v Mercatorju praznike nedelje in soboto. Tukaj pa dela en teden zjutraj en popoldne. TAko da ni panike pa tudi kolektivnega nimajo več. Ona je zadovoljna. Pa še šolanje jim plačujejo. Za kader katerega rabijo.

Jaz bi tudi šla delat…pa pravijo, da je ovira ker imam VII stopnjo in da zaradi tega me nebi vzeli v proizvodnjo. Pa razmišljam, da bi se prijavila. Kaj potrebujejo delavce??

kdo pa pravi da je ovira VII.stopnja?

Jaz jih veliko poznam ki delajo tam s VII.stopnjo, ne vem mogoče bi pomagalo če ob prijavi napišeš sam srednjo šolo?!

Tudi sama imam VII.stopnjo, pa kaj mi pomaga, dela pa ne morem dobit…

Ne vem če trenutno imajo kakšen razpis, pa saj vedno nekaj rabijo.

srečno

Sem se prijavila v neko drugo podjetje za delo v proizvodnji, pa so mi rekli, da ne izpolnjujem pogojev in da raje vzamejo ljudi s primerno izobrazbo. Tako, da me je to ustrašilo… Tudi meni VII stopnja ne pomaga in ne morem dobit dela…Verjetno nam manjka bistvenega in to so VEZE…ja ja tako je v našem koncu 😉

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close