plača v dveh delih
Pozdravljeni,
Najprej se opravičujem forumu, ker se mi po pravici povedano ni dalo dobro prebrskati le-tega za že ostoječo se temo (resnici na ljubo, malo se mudi).
Situacija je sledeča.
Delodajalec mi je dal odpoved na pogodbo za nedoločen čas. Odpoved temelji na podlagi, da pač delodajalec nima denarja in da je potrebno pod nujno znižati stroške, etc … (v podjetju se še vedno koristi več službenih avtomobilov, osnovnih sredstev več kot potrebno, … , kocka pa je padla name, dobesedno). Ponudi mi odpravnino glede na delovno dobo pri podjetju (3/5 plače, glede na to da sem bil zaposlen 3 leta + 3 mesece, in 30 dnevni odpovedni rok – glede na zakon, naj me kdo prosim popravi, če so kje odstopanja).
Štos je pa v tem, da je delodajalec 90% delavcev (19 zaposlenih) izplačeval plačo v dveh delih. Torej je prikazoval skorajda minimalno plačo s plačanimi prispevki, za katero smo tudi dobivali plačilno listo (malica, prevoz, prispevki, …). Drugi del plače pa je izplačeval kot neko stimulacijo v neto zneskih (sam imam podpisan dodatek k pogodbi v neto znesku, sam sem predvideval, da je vse zakonsko poštimano tudi za stimulativni del). V dohodninskih poročil, ki jih podjetje izda v koncu leta pa je razvidno, da so prispevki plačani samo za prvi del plače, torej drugi del plače postane takoj malce zanimiv ….
Torej vprašanje.
Ali mi mora delodajalec poplačati še neplačane prispevke za drugi del plače (vseeno se to šteje za pokojnino — če le ta še obstaja ko pride do moje upkojitve… 🙂 ….. )?
Ali lahko izpogajam večje nadomestilo pri odpravnini?
Kako je, če pristanem na zavodu … kakšno izplačilo mi pripada, pa čeprav upam da se to vseeno ne bo zgodilo?
Na koncu koncev, kakšno pogajalsko stanje imam v taki situaciji?
LP
Klemc
Kako pa veš, da je šlo pri drugem delu za plačo? Mogoče je šlo za dnevnice? Sicer pa imaš v rokah pogodbo o zaposlitvi in si poglej, kakšna plača je gor določena. Čisto možno, da je napisana minimalna plača, je to v praksi pogosto.
Če pa ni šlo za dnevnice oz. druge stroške, pa to pomeni, da sta oba goljufala državo. Dokler je šlo, vse lepo in prav, ko pa se konča, bi se pa tožarili al kako?
Ne vem če smo se dobro zastopl.
Izplačevanje plače je bilo v dveh delih. Torej na pogodbi bruto dohodek za katerega sem dobival tudi izpiske. Imam pa podpisan dodatek k pogodbi, kjer je navedena stimulacija glede, na dobro poslovanje, mesečno uspešnost, … v neto znesku. Torej morajo biti od neto stimulacije tudi odvajani prispevki, kar se tiče delodajalca. Kako pa so te stroške v podjetju prikazovali v njihovih knjigovodskih zadevah pa se mene ne tiče.
Forum je zaprt za komentiranje.