Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Plača tajnika – občina

Plača tajnika – občina

Če morda kdo ve: Koliko ima plače tajnik na občini (5. st. izobrazbe)? Sem videla en razpis in sedaj me zanima še to. A ni tako, da ima javna uprava neke količnike za določanje plače. Kdor ve, naj mi prosim pomaga…

lp

plača direktorja občinske uprave (tajnika) je določena v uredbi o plačah direktorjev v javnem sektorju….za vsako občino je posebej določen količnik…mal pobrskaj po uradnem listu….je pa odvisna od št. prebivalcev…….

Po moje bi morala biti okoli 525 Eur – glede na ponudbo delovne sile te vrste…

Skoraj ne morem verjeti, da je zahtevana izobrazba srednja šola. Pri nas
mora imeti univ. izobrazbo. Plača menda kar lepa, gre za srednje veliko občino.

No, sem skopirala kar razpis in razpisne pogoje. Joselyn, mislim da ne gre za direktorja občinske uprave temveč za tajnico. Če je meni kaj jasno, ne?

Podatki o prostem delovnem mestu številka
Naziv delodajalca: OBČINA
Naslov delodajalca:
Opis delovnega mesta: TAJNIK V/II – M/Ž
Upravna enota delovnega mesta:
Išče se: Delavec
Poklicna/strokovna izobrazba: srednja strokovna ali splošna izobrazba
Alternativno: ekonomski tehnik
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Vrsta zaposlitve: Polni delovni čas
Urnik dela: enoizmensko delo
Poskusno delo: 4 mesece
Delovne izkušnje: 6 mes.
Vozniški izpit: B
Računalniška znanja: urejevalniki besedil – osnovno
delo s preglednicami – osnovno
Druge sposobnosti: organizac.sposobnost
komunikativnost
Drugi pogoji: ZAŽELENO JE, DA IMA KANDIDAT OPRAVLJEN STROKOVNI IZPIT IZ UPRAVNEGA POSLOVANJA. ČE GA NIMA, GA BO MORAL OPRAVITI PREDVIDOMA V ČASU POSKUSNEGA DELA. K PISNI VLOGI JE POTREBNO PRILOŽITI ŽIVLJENJEPIS Z NAVEDBO KJE IN KDAJ SI JE KANDIDAT PRIDOBIL STROKOVNO IZOBRAZBO TER KATERA DODATNA ZNANJA IN VEŠČINE
Delovno mesto je prosto: po dogovoru
Prijava je mogoča do: 28.9.2007
Območna služba objave PD: OBMOČNA SLUŽBA LJUBLJANA

to je tajnik, kot tajnik…al pa če hočeš v ženskem spolu…tajnica….ker delovno mesto direktorja občinske uprave je delovno mesto na položaju in je za določen čas…že tle se vidi, da je…zanj je obvezen tudi zup in državni izpit iz javne uprave…tle je ZUP le zaželjen….tako da si mal zamešala veš…..

Kot sem napisal, za tako delovno mesto dobiš na razpis 200+ prošenj, torej je plača višja od 525 Eur (bruto seveda) samo razmetavenje občinskega denarja.

Joj joselyn pa saj samo ti pišeš o mestu direktorja občinske uprave. Jaz tega nisem nikjer napisala. Še celo razpis sem prilepila, ti pa še vedno o direktorjih sanjaš. Gre za delovno mesto Tajnik V/II s 5. stopnjo izobrazbe, kar sem napisala že v prvem postu. Saj je logično, da s srednjo šolo ne moreš biti kar direktor na občina ali pač ne?
Ne vem zakaj zdaj ti mene prepričuješ, da ne gre za direktorja, saj sploh nisem rekla da gre?

lp

se opravičujem….res narobe prebrala, ti pa napisala dvoumno….ker so tajniki v skladu z zakonom o lokalni samoupravi direktorji občinskih uprav…se oparavičujem

veliko sreče

Ne, sej je kul, samo sem mislila da me imaš za totalno zabito…

lp

Ja, kot ste že napisali drugi, iskali so tajnico ali tajnika, ki je zahtevana le srednja šola, za direktorja občinske uprave pa mora biti VII.stopnja izobrazbe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close