plača 840 bruto?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Delovno pravo in zaposlitev › plača 840 bruto?
Koliko je neto?
Dva otroka, 10 let delovne dobe,
hvala
ta bo bolj pravi za izračun… un je 2007
http://www.racunovodja.com/izracuni/place2010/
Sem že poskusila hvala, pa si vseeno ne znam izračunat.
A si čist ne pismena, vtipkaš bruto plačo, vtipkaš procent za delovno dobo in število mularije, pa IZRAČUNAJ. Sej ti vse sam zračuna.
ko se je pa tako težko malo potruditi ;)….. 654,36 EUR + še un mali procent na delovno dobo, ki ga jaz ne vem
682,14 €
lp
Hvala, alexa, ampak mislim, da je to za januar, z avgustom imam novo odločbo in sem vtipkala na avgust, sam mi računalnik šteka.
lp
A lahko samo še nekaj vprašam, tudi če ima mož prijavljene otroke, lahko vpišem pod rubriko 2 otroka, če ne bo moja plača samo 591 eur neto.
LP
torej, nepismena (skupaj se piše, dragica) ni, ker piše, da pa ni ravno vešča na tem področju je napisala sama in ni potrebe, da si tako nesramna.
Samo potem boš drugo leto naenkrat morala doplačati cirka 600 evrov dohodnine. Eno plačo torej.
razumem, torej otroka ne upoštevam, ker jih upošteva mož, oziroma jih na koncu leta. Ali lahko upoštevam 5% za minulo delo. oz. delovno dobo, ali je že to všteto v pogodbi. Napisamo imam, da je bruto plača 840 Eur. To je vse in seveda drugo delovno mesto ( zaradi krize v podjetju).
Če v pogodbi ni izrecno navedeno, da na ta bruto pripada še dodatek na delovno dobo, potem moraš kar računat ta bruto in to je to…Na plačilni listi pa bo osnova nižja + dodatek na delovno dobo in bodo prišli na tvoj bruto v pogodbi. Vsaj večina danes tako dela…
Forum je zaprt za komentiranje.