Pizza pan
Za darilo smo dobili ogromno reč, podobno ponvi z pokrovom na elektriko, ki se ji reče pizza pan. Zanima me ali kdo uporablja kaj podobnega in zakaj, ker kakšnih posebnih navodil zraven nismo dobili, razen tega, kako se plošča čisti. Nekako ne vemo, kaj bi s to rečjo počeli in še pol kuhinje nam zasede.
Halooo! Sej ni treba človeka takoj žalit, še posebej, če očitno ne veš o čem govori, a ne Polde.
Hana – reč je res pekač za pico – tak namizni in v pokrovu so najbrž grelci, ki pico spečejo. Ker očitno zraven niste dobili navodil, bo najbrž treba malo eksperimentirati. Testo za pico se oblikuje tako, da se prilega spodnji plošči, potem daste gor nadev in zaprete. Pice se običajno pečejo pri precej visoki temperaturi kratek čas. Verjetno boste morali večkrat poizkusiti, da boste videli, kako se zadeva obnaša. Predgretje po moje ni potrebno, saj grelci zelo hitro “zalaufajo”. Zadevo smo imeli v nekem apartmaju v Italiji vendar smo v njej samo pogrevali zmrznjene pice iz trgovine, tako , da vam kaj več ne morem dodati.
lp, tinca
Hja – mogoče za kakšne obložene toaste, kjer hočemo da se zgornja plast zapeče in recimo – sir razpusti, ali za klasične tople sendviče. Po moje se jo da uporabljati kot kak mini žar. Ali pa za česnove kruhke (toast ali bageta namazana z mešanico masla česna in peteršilja, samo toliko, da se dobro pregreje (česen je grenak če se zažge)….
toliko mi zdajle pride na misel
lp, tinca
Forum je zaprt za komentiranje.