Pitulice- za vse,ki se ne vedo,kaj to je!
Zala, mislim da je to ta pravi. Staša mi je enkrat rekla, da v nekaterih Mercatorjih prodajajo šiptarjevo listnato testo, ki je taboljš! Jaz ga nisem uspela najt v nobenem Mercatorju, ampak menim da je to ta.
Kar se pa tiče naročanja pri Mercatorju: Jaz sem v našem ful prosila zaradi tolminske sladke skute. Pa so bile prodajalke zelo prijazne in vztrajne, a smo vseeno rabile tri tedne, da smo njihovega dobavnega prepričale, da ta skuta res obstaja na njihovem ceniku. Je trdil, da je ni in da sem se zmotila v proizvajalcu. Tako, da je očitno res vsak Mercator zgodba zase:)))
LP Barb
Še enkrat pozdravljene vse skupaj!
Moj dragi obožuje pikantno hrano, še posebej čilije v vseh mogočih jedeh. A je že katera poskusila s čilijem v pitulicah in kako se je obneslo? Jutri bom njemu na ljubo poizkusila to varianto in vam poročala.
Sicer pa sedaj, ko ste ga omenile, vam lahko tudi jaz potrdim, da je ta “Šiptar”, ki prodaja testo, res Safet Amza.
Hehe, kako fajn! TOrej če mi tržnico zaprejo, lahko enostavno zavijem v Mercator in ga kupim. Fino!
Aja, Barb: staša ni rekla, da kupuje listnato testo, pač pa VLEČENO. To vlečeno tetso od S. AMze je res narejeno samo iz vode, moke in soli, brez maščobe-piše na listku, ki je priložen. Pa še ne nasvet -pojdi v Mercator v Mostah, tam ga bodo 100% imeli. Vsaj jaz ga tam vedno dobim. EMbalaža je čisto prozorna, notri je vložen bel listek z zelenim napisom. PAkirano pa je po 500g. Jaz sme ravno včeraj naredila štrudelj. Njam!
LP, zala
Ojla, Babi
Pitulice s čilijem so že odslužile svojemu namenu. Dragi je bil tako prijetno presenečen, ko je nepričakovano zagrizel v nekaj rahlo pikantnega. Samo ena pitulica je še ostala.
Ja, tudi jaz dam malo česna med nadev (in por ali čebulo).
Čiliji so pa sicer moj lasten proizvod z vrta. Letos imajo še posebej izrazito aromo zaradi obilice poletnega sonca.
Forum je zaprt za komentiranje.