Najdi forum

Pitulice 2x

Pozdravljena Babi,

v četrtek sem po tvojem receptu pripravila pitulice in zmanjkale so še tople; zato sem morala včeraj “ponoviti vajo” in sredi dela me je doletela huda bolečina v križu, tako da je moral sin (17 let) nadaljevati. Ker je velik ljubiltelj bureka, si je iz istih sestavin mimogrede pripravil svoj burek, tako da je namazal dve plasti testa, ga zvil v palačinko in potem iz nje oblikoval dva manjša bureka. Pravi, da boljšega ne moreš dobiti nikjer.

Nadev sem naredila iz lahke bohinjske skute in je bil odličen, ravno prav mazav in tudi ko sem palačinko rezala na kolobarje in jih polagala na pekač ni bilo problemov z iztekanjem nadeva.

Hvala za odličen recept, ki ga priporočam tudi ostalim.

Prijeten vikend Veca

Hej,Veca! Zelo sem vesela,da je uspelo.Mi imamo to zelo radi.
Sinetu pa naravnost cestitke,bravooo! Lep vikend zelim Babi

Joj,pozabila sem te vprasati,ce so bolecine v hrbtu popustile.
Upam,da je sedaj vse v redu. Lepo se imej Babi

Šele pred časom sem zasledila pitulice.Babi oprosti,ampak ali mi lahko
napišeš recept. Vidim,da je to nekaj dobrega, pa bi želela izpeči.
Hvala in lepo pozdravljena.
Alena

Babi, hvala za prijazno vprašanje. Bolečine so samo malo bolj znosne, niso pa še popustile. Se bojim, da bom treba k zdravniku;

Lep pozdrav Veca

Alena,hej! Ker se vedno ne uspem narediti hiperlinka,poisci pod
Pitulice za Vesno in se koga 8.4.Recept je precej dolg,ker sem napisala navodila za delo natancno.Sama sem zdaj pritisnila na ISKANJE in sem takoj dobila.

Ko bos delala,pazi,da bo skuta res bolj suha ; bos pac videla,kako vpija dodatke.Lahko jogurt ali radensko spustis,ce je preredko.
Veci je uspelo,nekaterim manj.Vsa skrivnost je v pravi skuti.

Tebi in Veci lep pozdrav.Veca,zelim ti, da bi bilo cimprej bolje,pa ceprav s pomocjo zdravnika in zdravil. Babi

Recept za hiperlink:
1. z miško označimo naslov strani, ki bi jo radi posredovali
2. označen naslov kopiramo: pritisnemo tipko Ctrl in tipko c
3. kopiran naslov prilepimo v besedilo sporočila med znaka : pritisnemo tipko Ctrl in tipko v
4.

Verjetno je bistvena točka 4, ampak recept je recept, zato sem napisala celega.

Lp Veca

Veca,hvala,bom zvecer poskusila v miru.Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close