Najdi forum

Pitarello

Zanima me, ali katera kupuje čevlje v teh trgovinah? Če ja, kje?

Spomnim se, da sem pred leti bila v eni teh trgovin v Italiji, ampak me niso prepričali. Kako ste vi zadovoljni? Okoli mene ženske pogosto razlagajo, da so kupovale čevlje v Pitarellu. Kakšne so cene, kakšna je kvaliteta? Kaj se “splača” kupovati – moško, žensko, otroško, športno obutev?

Hvala za odgovore.

Kupila ene poceni natikača. Hči je kupila kavbojske škornje in so kar kvalitetni. Sicer se mi kavaliteta ne zdi ravno na nivoju. Kupujemo v Gorici.

Živi in pusti živeti

Jaz vse čevlje kupujem tam. Imaš pa na razpolago čevlje za 150€ in 20-30€. Seveda so dražji bolj kvalitetni in udobni. Kupujem pa jih večinoma v Pittarellotu, ker imajo moderne modele (imajo tudi klasiko) in ker sem že dvakrat drugje dala za čevlje več kot 100€ in so se v enem tednu uničli (enkrat neki zimski casual od Alpine in drugič poročni, ki so komaj zdržali do konca poroke). Načeloma pa kupujem čevlje do enih 50€, ker več mi je too much in imam raje drugo sezono nove- bolj moderne.
Mislim, da pa tam vsak najde kaj zase. Sicer pa hodim v Pittarello v Torri d Europa v Trstu.

Na faksu je bila moja sošolka TISTA Pitarello. (ja, edina dedinja imperija).
In niti pod razno ni dala gor atovih čevljev.
Hm.

Jaz vedno kaj najdem zase, grem parkrat na leto in si kupim 3 – 5 parov. In sem zadovoljna. Opazila sem pa tudi da imajo v Massu njihove čevlje, modeli pridejo kako leto kasneje, cene so pa krat dva.

Pozdravljene punce
Mene pa zanima kaj je z govoricami, da se na Ptuju odpre Pitarello?
Ve kdo kaj za to?
LP

Ojla,

Za Pitarello na Ptuju še nisem slišala. Jaz ga največkrat obiščem v Gradzu. Kupila sem si enkrat zimske škornje za 100 €. Zelo sem bila zadovoljna. Nosila sem jih že dve sezoni, in še nekaj časa jih bom lahko.

V Massu sem pred tem kupila škornje za 80 €. Zdržali so mi 2 meseca, potem so mi razpadli (dobesedno)! Sem jih reklamirala in dali so mi nove, ki so zdržali naslednja 2 meseca. Spet sem jih reklamirala… so bili vsaj toliko korektni, da so mi vrnili denar! Od takrat naprej ne kupujem več tam.

V Pitarellu v Gradzu imajo zame dobro izbiro oblačil. Všeč mi je, da karkoli oblečem mi ful dobro stoji in mi je prav…cene niso pretirane.

LP

v Ljubljani se defenitivno odpira trgovina Pitarello .. za Ptuj sem pa tudi nekaj slišala

Pittarello odpira trgovine in sice v centrih MERKURJA ; Ptuj, Maribor, Ljubljana in Škofja Loka po mojem boste lahko kupovale že v sredini septembra t.l.
Lep dan, Valerija

Pittarelo se bo odprl v merkurju na Ptuju. Kdaj pa ne vem točno se pa prostorji že urejajo.

kdaj pa v mariboru? v merkurju ali mercatorju (nekateri bolj za mercator poudarjajo)? in od kod vam te informacije?

lp

V Mariboru se odpira 28.9.2012 in sicer v Merkurju na Tržaški cesti. Na Ptuju se tudi odpira v podobnem času, žal pa nevem kje.

10.10. je otvoritvev v Škofji Loki….kasneje na Ptuju….v kratkem pa tudi v Celju in Kopru 🙂

kjerkoli bo, bo v Merkurju 🙂 LP

ali ima kdo telefonsko št. te trgovine v BTC, v Merkurju

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close