Najdi forum

Pismooooooo- zaznamki!!!

Sem že jamrala glede miške spodaj, da ne dela kot je treba. Vedela sem da če računalnik izlopim in vklopim bo spet delala kot je treba, a sem odlašala, zaradi mule…
No, pa sem ga izklopila, vklopila, in lej ga zlomka – ZBRISANA je vsa zgodovina (pa briga me zgodovina!), ZBRISANI so VSI ZAZNAMKI!!
Ne morem verjet!!
A kdo ve če se da stare zaznamke kjerkoli in kakorkoli najdet!??
Proooosim!

Aja, miška pa dela kot je treba, packa!

Obnovi računalnik na zgodnejši čas.
Start, Programi, Pripomočki, Sistemska orodja in Obnovitev sistema.
Tam izberi datum, ki je poudarjen in samo potrjuj korake do konca…

Obnovitev sistema ne povrne zgodovine niti drugih uporabnikovih datotek. Kot že samo ime programa pove, povrne le sistemske datotkeke.

Nova, o kakšnih zaznamkih govoriš??

Tile zaznamki, ki jih imam na Googlu. Klikneš zgoraj, pa se ti prikaže npr. 50 internetnih strani, ki sem si jih shranila!!!
Ful kriza, ker za ene sploh ne vem kako in če jih bom našla!!!!! D…
Veš ko surfaš, najdeš kakšno pametno stran, pa klikneš zgoraj zaznamki, pa ti jo shrani!
Help…

Aha, zdej zastopim, bookmarki v Firefoxu 🙂

Poišči mapo \Documents and Settings\tvoje_upor_ime\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles notri imaš še eno mapo nekako takole xxxxxxx.default in notri verjetno še mapo bookmarkbackups, kjer so kopije starejših zaznamkov.
V prejšnji mapi imaš datoteko bookmarks.html. Spremeni njeno ime (npr bookmarks.old). V mapi bookmarkbackups si izberi eno izmed datotek (prvo probaj zadnjo), jo skopiraj v prejšnjo mapo in preimenuj v bookmarks.html.
Firefox moraš imeti med tem ugasnjen.

V mapi Bookmarkups je 5 mapc,
na prvi piše: bookmarks-2007-01-28.html…
pa do zadnje: bookmarks-2007-02-01.html

Dej še enkrat prosim: kako naj zdaj nastavim nazaj tiste, ki so v mapci npr.: 28.1.????

Hvala

1. Pojdi eno mapo nazaj.
2. Poišči datoteko bookmarks.html.
3.Spremeni njeno ime (npr bookmarks.old).
4. V mapi bookmarkbackups si izberi bookmarks-2007-01-28.html in jo skopiraj v prejšnjo mapo
5. preimenuj bookmarks-2007-01-28.html v bookmarks.html.

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, ti si najboljši!!!!!!

Me je mal zaneslo, ampak hvalaaaaaaaa, hvalaaaaaaaa, hvalaaaaaaaa!!!

No viš, ni blo tko grozno ne 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close