Pismo njemu
Tromso, 28.09.2025 ob 11:07
Ženske ste kao oh in ah duhovna bitja. Ampak v vezo greste samo, če sam vam splača. Če ste lahko v njegovem stanovanju in plačujete z njegovo kartico. In hkrati ste plehke tudi ko gre za telesnost. Če je moški nizke rasti kot je Miha Brajnik, je lahko super po srcu, ampak bo pač ignoriran.
Zato taka solzava pisma niso nič drugega kot babja manipulacija! Razumen moški vam vrne nazaj z enakim ravnanjem kot je vaše! Potem pa jok in stok.
MA, plačamo, zato s ezapira ??☺️ Še par dni, ɓoste zmagali. ?☺️
Še en, ki ni nikoli doživel iskrene ženske ljubezni.
Isto se zacopajo kot mi, bože mili, in isto se navežejo, ali pa še bolj, in isto so lahko, ali pa niso zveste, v veliki meri tudi od tebe odvisno, a te ima za kaj gledat navzgor, ali te pomiluje, a razumeš, da imajo dejanja posledice in tako živiš, ali tudi sam iščeš trenutno ugodje.
Boji se ženske ljubezni, zaprt in čustveno zavrt, ne odpre se mi..sem poslušala mesece in mesece svojo prijateljico o njenem partnerju. Trmasto je vztrajala ob njemu in se trudila zanj. No, pa je prišla druga in se mu je čisto odpeljalo. Za drugo pa je naredil čisto vse. Vidi se mu, da je zaljubljen vanjo in …da se ji je odprl.
Ženske moje drage, za tisto žensko, ko mu je mar, klati zvezde z neba in premika gore. Ni zaprt, ni zavrt pač mu ni toliko do tebe kot bi si želela. Najbrž si vmesna postaja, dokler ne dobi tisto kar išče.
eden…, 28.09.2025 ob 13:08
Upam, da se nikoli več ne zaljubim v nobeno. Ker zelo boli, če si neuslišan.
Da, zelo boli. Bolijo tudi mešani signali, kot piše nekdo zgoraj, mehke metode, da se odlepi. Skrajno ponižujoče in malipulativno, nevredno človeške vrste.
Drugače pa te ljubezen sama poišče, ko si pripravljen. Na tebi je, koliko ji pustiš blizu, če sploh.
Žalostno, 28.09.2025 ob 12:21
Boji se ženske ljubezni, zaprt in čustveno zavrt, ne odpre se mi..sem poslušala mesece in mesece svojo prijateljico o njenem partnerju. Trmasto je vztrajala ob njemu in se trudila zanj. No, pa je prišla druga in se mu je čisto odpeljalo. Za drugo pa je naredil čisto vse. Vidi se mu, da je zaljubljen vanjo in …da se ji je odprl.
Ženske moje drage, za tisto žensko, ko mu je mar, klati zvezde z neba in premika gore. Ni zaprt, ni zavrt pač mu ni toliko do tebe kot bi si želela. Najbrž si vmesna postaja, dokler ne dobi tisto kar išče.
Točno tako. Moja prijateljica je naštudirala še in še psihologije, kako pomagati revežu iz čustvenih travm, da si bo dovolil prejemati ljubezen in se odprl. Pa je prav tako prišla ena mimo, pomigala z boki in čez dobro leto se je ves zanesen sprehajal z vozičkom. Avtorica, zaključi in ne delaj si iluzij. Naredi korak naprej.
sebe, 28.09.2025 ob 14:08
Da, zelo boli. Bolijo tudi mešani signali, kot piše nekdo zgoraj, mehke metode, da se odlepi. Skrajno ponižujoče in malipulativno, nevredno človeške vrste.
Drugače pa te ljubezen sama poišče, ko si pripravljen. Na tebi je, koliko ji pustiš blizu, če sploh.
“Bolijo tudi mešani signali, kot piše nekdo zgoraj, mehke metode, da se odlepi. Skrajno ponižujoče in malipulativno, nevredno človeške vrste.”
Če gre res za namerne mešane signale, ti je to samo signal, da daš kopačke gor in tečeš k naskednji, ali ji nisi všeč, ali je pa bejba problem na dveh nogah. Čeprav zna biti, da sploh ne gre za mešane signale, ampak so si čisto normalno obnašanje interpretirali kot bodisi njen interes, ali pa namerno prcanje.
Ampak enim preprosto ni mogoče ugodit, če jim ženska direkt pove, da ji niso privlačni, so užaljeni, če jih na mehko skensla, je pa manipulativna.
Pa kot da tipi ne delamo čist isto, če kera kaže očiten interes, ampak ni tvoj tip, ji tudi ne povemo tega direkt, ampak sočutno zavijemo v celofan.
Resnica je že fajn, v vakuumu, v konkretnih socialnih situacijah se pa lepo vzgojeni ljudje ozirajo na čustva druge osebe.
8409, 28.09.2025 ob 16:04
“Bolijo tudi mešani signali, kot piše nekdo zgoraj, mehke metode, da se odlepi. Skrajno ponižujoče in malipulativno, nevredno človeške vrste.”
Če gre res za namerne mešane signale, ti je to samo signal, da daš kopačke gor in tečeš k naskednji, ali ji nisi všeč, ali je pa bejba problem na dveh nogah. Čeprav zna biti, da sploh ne gre za mešane signale, ampak so si čisto normalno obnašanje interpretirali kot bodisi njen interes, ali pa namerno prcanje.
Ampak enim preprosto ni mogoče ugodit, če jim ženska direkt pove, da ji niso privlačni, so užaljeni, če jih na mehko skensla, je pa manipulativna.
Pa kot da tipi ne delamo čist isto, če kera kaže očiten interes, ampak ni tvoj tip, ji tudi ne povemo tega direkt, ampak sočutno zavijemo v celofan.
Resnica je že fajn, v vakuumu, v konkretnih socialnih situacijah se pa lepo vzgojeni ljudje ozirajo na čustva druge osebe.
Da nekomu nisi ravno ljubezen njegovega življenja, ni noben pripravljen slišat, pa naj bo to povedano direktno,mehko, zavito v celofan, preko dolgega pogovora. Noben, prav noben pristop ali način kako nam je bilo povedano nam ne paše. Ženske vedno mislijo, da se bo moški premislil.
Forum je zaprt za komentiranje.