Piškoti pri Kamnu – vabilo!
Evo dekleta in fantje…
…obljuba dela dolg… in vas vabim v četrtek 27.1., ob 17. uri na piškote in kakšno pivo (ali čaj). Dobimo se pri Kamnu. Še posebej sta toplo vabljena Hmmm in Klemenxx, pa tudi vsi ostali seveda.
Kako se pride do Kamna pa naj prosim napiše kdo, ki je tam že bil :))))
Lep dan vam želim!
Zlatolaska
mljasssk 🙂
Sicer sam tud ne vem kje je to, ker se ne udeležujem teh računalniških pijank, ampak wega je njega dni pisaril takolele:
Za vse, ki ne veste kje je to: po celovški pojdite iz mesta proti gorenjski in oprezajte za McDonaldsom (drive in). Zapeljite not in na dvorišče. Tam vas čaka tabla – parkirišče za pub Tut’en’kamn.
No, super, bomo ženske v večini :)))
Ja, Klemnaxx pa le stavhajta. Sem mu včeraj poslala SMS pa ni nič odgovoril 🙁
17.00 ali pa malo kasneje, ker imam ob 14.00 en pomemben sestanek v Šiški, ki pa nikoli še ni trajal manj kot tri ure, zato. Morda še kakšno akademsko čez peto, še bolj ziher.
Zdaj grem pa piškote pečt. S čokolado in mandeljni.
Jaz sem ga iskal po googlu, pa ga tud ni za najdt 🙂
Sicer pa zgleda, da ve veste precej več, tko da ne vem zakaj morava pol midva iskat :))
Luštno pa zihr bo, sej bojo piškoti pa super duper truper warez štrudli, pa torte…huh, prej 2 leti nič, pol pa naenkrat vse to :))
Christmas came early this year…
No, tudi jaz sem vesela, da smo se punce končno spravle skupaj, pa počastile naše fante 😀 No in v skladu z včerajšnjim pogovorom, bom čez 2 minuti zastavla novo vprašanje, ker res rabim pomoč: crknu mi je avtluk!!!! In čeprav sem včeraj vestno poslušala vse tisto o obnovitvi sistema in podobno, mi nikakor ne zalaufa nazaj ….
Forum je zaprt za komentiranje.