Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Piškoti pri Kamnu – vabilo!

Piškoti pri Kamnu – vabilo!

Evo dekleta in fantje…

…obljuba dela dolg… in vas vabim v četrtek 27.1., ob 17. uri na piškote in kakšno pivo (ali čaj). Dobimo se pri Kamnu. Še posebej sta toplo vabljena Hmmm in Klemenxx, pa tudi vsi ostali seveda.

Kako se pride do Kamna pa naj prosim napiše kdo, ki je tam že bil :))))

Lep dan vam želim!

Zlatolaska

mljasssk 🙂

Sicer sam tud ne vem kje je to, ker se ne udeležujem teh računalniških pijank, ampak wega je njega dni pisaril takolele:

Za vse, ki ne veste kje je to: po celovški pojdite iz mesta proti gorenjski in oprezajte za McDonaldsom (drive in). Zapeljite not in na dvorišče. Tam vas čaka tabla – parkirišče za pub Tut’en’kamn.

Vsekakor. Samo če bojo dame poleg pa vroe švedinje ostanejo doma al kako že??

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Heeejjj, je tole resno?
Bo kdo tam?
Da ne bom zastonj gonila brez premz po tem mrazu (upam, da ne bo sneg padu), pol bom pa sama na piru!!!

Veš kaj, jaz bom pa štrudelj spekla – ampak resno!

Pa kaj, če ne bo moških, bomo pa vroče Slovenke na kupu…

Zazidano okno gor al dol, se bomo že znašle :))

Lep pozdrav

Limona, ti tut prideš????

Huh, sej teb sem tut še par piškotov dolžna za une mrđe. Sam si me pa fajn naučila, zdej izpadem ko veliki maher klele v firmi hehehe.

Zlatolaska piškote, ti štrudl … kaj nej pa jst? Ledeno torto? Bom kar navadno nardila, pa da prgonim do Šiške, bo pa ledena ratala hehehe.

hja Wega, če bo pa tolk vročih slovenk, pol švedinje nit ne rabmo in nej bojo tokrat kar tam kjer so 🙂

A se da kake pol urce prej al je 17:00 fixen?

Zaradi mene lahko tudi prej – samo recite

Vidva (z Wego) pa imata nalogo:

ker mislim, da si je (do sedaj :)) največ točk nabral Klemenxx, ga stauhajta in prvlečta s sabo!!! – bomo lepo ravnale z njim … pa extra košček warez štrudla do zanj :)))

Lep pozdrav

No, super, bomo ženske v večini :)))

Ja, Klemnaxx pa le stavhajta. Sem mu včeraj poslala SMS pa ni nič odgovoril 🙁

17.00 ali pa malo kasneje, ker imam ob 14.00 en pomemben sestanek v Šiški, ki pa nikoli še ni trajal manj kot tri ure, zato. Morda še kakšno akademsko čez peto, še bolj ziher.

Zdaj grem pa piškote pečt. S čokolado in mandeljni.

Ja, Klemnaxx pa le stavhajta. Sem mu včeraj poslala SMS pa ni nič odgovoril 🙁

To pa zato ne, ker ga ni…. je šel v Anglijo. Prejšnji teden sva se srečala in govorila.

LP, Lady L

Žal je res, kar pravi priti lajdi pa upam da nam bo tudi tako luštno…

Jaz sem ga iskal po googlu, pa ga tud ni za najdt 🙂

Sicer pa zgleda, da ve veste precej več, tko da ne vem zakaj morava pol midva iskat :))

Luštno pa zihr bo, sej bojo piškoti pa super duper truper warez štrudli, pa torte…huh, prej 2 leti nič, pol pa naenkrat vse to :))

Christmas came early this year…

Samo namig… piškoti so res odlični! (važika, važička)

Hm, izgleda, da daje Klemenxx telefonsko številko samo ženskam :))))

Takole, kupček sem podrl, njami.
Sem je spet izkazalo, da morajo ženske zadeve v roke vzet, da kaj rata:))
Kdor ni pršou mu je lahko žou…

Hvala Zlatolaska in ostala dekleta!!

O, hvala Wega.

Mislim, da se je včeraj popoldne Primožu in Klemnuxx pošteno kolcalo 🙂

Za tiste, ki niste prišli, pa bi radi prišli naslednjič: kodna beseda je “vroče švedinje” :))))

No, tudi jaz sem vesela, da smo se punce končno spravle skupaj, pa počastile naše fante 😀 No in v skladu z včerajšnjim pogovorom, bom čez 2 minuti zastavla novo vprašanje, ker res rabim pomoč: crknu mi je avtluk!!!! In čeprav sem včeraj vestno poslušala vse tisto o obnovitvi sistema in podobno, mi nikakor ne zalaufa nazaj ….

Zamenjaj mu procesor in matično…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close