Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pišejo, da so zaslužili na vas, vam pa prst v rit

Pišejo, da so zaslužili na vas, vam pa prst v rit

To vam razlagam pa seveda mnogi spite. Govori se o državnih premoženjih in lastninah, kar naj bi bile v končni in PRVI fazi državljanska lastnina in premoženje (seveda ni, ker se gre v celoti za prevaro nad ljudmi)

“ONI” služijo na čem? Na svojih ali vaših plečih?

ZBUDITE SE

(  https://www.24ur.com/novice/fokus/dars-milijoni-drzave-interesi-gospodarstvo-in-politika.html )

Ceste so plačali državljani slovenije, kje je njihov dobiček od zaslužkov od trženja teh cest??????????????????

RAZUMITE VENDAR , da vse kar je državnega premoženja je v bistvu slovenčevo premoženje v sorazmernem deležu z vsemi slovenci. In namesto, da bi se vse kar se koristi in trži sorazmerno delilo VSEM SLOVENCEM se le nakaterim “PRISKLEDNIKOM”. Oni bogatijo, drugi slovenci pa samo plačujejo večkrat za vse tisto kar je že njihovo in to non stop. To ni samo pri cestah ampak tudi pti drugih zadevah.

Z -ZABITI

B-BUTASTI

U-UPRANI

D-DEGENERIRANII

I-IMBECILI

T-TEPCI

E-EMOCIONALNI

SE

Uprani ni pravilno. Poskus z usrani, uklonjeni, ujeti, uničeni..

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 22.10.2023 ob 08:40

Uprani ni pravilno. Poskus z usrani, uklonjeni, ujeti, uničeni..

No ja, tudi to bi šlo.

sej to je jasno! da ne govorimo o tem, da so z našim dnarjem zgradili tudi zasebne klinike, z denarjem ki ga državljani vplačujemo v izmišljeno dopolnilno zavarovanje, poleg tega da že prek plač preplačujemo zdravstvo. Zavarovalnice gradijo zasebne klinike z našim kešem in namesto da bi to bilo potem tudi od državljanov in bi vsak delovni državljan pobiral dobiček v skladu s tem, koliko je prispeval, se seveda omastijo samo uni na vrhu. Saj zato pa take borbe kdo bo pri koritu.

Zasebna lastnina, trženje od nje je logično, da gre zasebniku v žepe. Saj je njegova last (kaj je last je diskutabilno ampak vseeno, dokler se ta priznava, tako je).

Ko pa se gre za državno lastnino, državno premoženje, državno imetje pa le to PRIPADA VSEM DRŽAVLJANOM. Varajo ljudi že desetletja, ker so kopirali PREVARO, PREVARE od drugih svetovnih prevarantov. Nima veze, če se vaši starši niso prebudili in bi to vedeli, VI SE LAHKO.

Dogaja se, da peščica izčrpava in črpa vso narodovo premoženje in se okorišča nad njim in to v velikih odstotkih, ki niso niti malo zanemarljivi, so gromozanski, ko se delijo med malo ljudi. Kot slovenci vsi skupaj predstavljamo večje število in sorazmerni deleži ne bi bili gromozanski bi pa bili skupaj očitni in vidni. Ko pa sorazmerne deleže vseh, nekateri zanemarijo in jih preusmerijo v samo zelo manj številčne žepe, račune pa so ti deleži ogromni in zelo očitni ter vidni sploh pa imajo na ljudi takšno posledicco, da jih le ti bogatijo  v luksuzu. To pomeni, da večji delež slovencev dela samo za to in obstaja po njih barabah le zato, da jim zagotavlja LUKSUZ med tem ko večji delež slovencev se bori , trudi za golo preživetje.

Ne, koliko je prispeval ampak s tem, ke rje slovenec mu pripada ENAK SORAZMERNI DELEŽ.

Kajti nekdo, ki je npr. voznik avtobusa je ravno tkao pomemben člen v druženem sistemu, kot pa direktor nekega podjetja. Plače si voznik ni sma izbral in posledično ni zmogel toliko prispevati v proračun, kot pa direktor kar se tiče plač. Oba pa sta prispevala k vzdrževanju družbenega sistema in njegovega delovanja.

Vendar tudi brez tega si z rojstvom slovenec prisvoji sorazmerni delež VSEGA NARODOVEGA PREMOŽENJA-državnega premoženja. MU PRIPADA, kajti ne bodite SLEPI, ko vam povedo , da je komaj rojeni slovenec tudi že DOLŽNIK toliko in toliko EUR.

Kajti dolgove vam radi računajo sorazmerno in posamično. Le dobička ne bi delili in tistega, kar je za deliti in je v dobro, v plus in ne MINUS.

Saj pa zabita čreda hoče kapitalizem.

In kapitalizem pomeni bogatenje posameznikov na račun večine.

darwindarko, 22.10.2023 ob 08:51

Zasebna lastnina, trženje od nje je logično, da gre zasebniku v žepe. Saj je njegova last (kaj je last je diskutabilno ampak vseeno, dokler se ta priznava, tako je).

Ko pa se gre za državno lastnino, državno premoženje, državno imetje pa le to PRIPADA VSEM DRŽAVLJANOM. Varajo ljudi že desetletja, ker so kopirali PREVARO, PREVARE od drugih svetovnih prevarantov. Nima veze, če se vaši starši niso prebudili in bi to vedeli, VI SE LAHKO.

Dogaja se, da peščica izčrpava in črpa vso narodovo premoženje in se okorišča nad njim in to v velikih odstotkih, ki niso niti malo zanemarljivi, so gromozanski, ko se delijo med malo ljudi. Kot slovenci vsi skupaj predstavljamo večje število in sorazmerni deleži ne bi bili gromozanski bi pa bili skupaj očitni in vidni. Ko pa sorazmerne deleže vseh, nekateri zanemarijo in jih preusmerijo v samo zelo manj številčne žepe, račune pa so ti deleži ogromni in zelo očitni ter vidni sploh pa imajo na ljudi takšno posledicco, da jih le ti bogatijo  v luksuzu. To pomeni, da večji delež slovencev dela samo za to in obstaja po njih barabah le zato, da jim zagotavlja LUKSUZ med tem ko večji delež slovencev se bori , trudi za golo preživetje.

pa kakšna zasebna lasnina so zasebne klinike, če so zgrajene z denarjem nas, ki smo vplačevali v zavarovanje?

paja813, 22.10.2023 ob 09:01

pa kakšna zasebna lasnina so zasebne klinike, če so zgrajene z denarjem nas, ki smo vplačevali v zavarovanje?

Spet niste razumeli, kot kaže. Vsekakor NEpodpiram, da se javno financira potem pa je kar zasebno. To se namreč na veliko, kot se kaže počne in se je že prej.  Zato pa bi bil čas da se to ustavi.

darwindarko, 22.10.2023 ob 09:05

Spet niste razumeli, kot kaže. Vsekakor NEpodpiram, da se javno financira potem pa je kar zasebno. To se namreč na veliko, kot se kaže počne in se je že prej.  Zato pa bi bil čas da se to ustavi.

Enkrat je bila lastnina od vseh, ko smo v socializmu prispevali h sanaciji šol. Nismo plačevali mesečni prispevek 20 let, da je to potem šlo privatniku v žep in je od tega imel koristi. Naši starši so dali enkraten mini znesek, da so popravili šolo in to je bila potem skupna last od katere nihče ni imel dobička. Danes pa pokvarjenci služijo z davkoplačevalskim denarjem in prispevki iz zavarovanja, ki niso nič drugega kot kraja.

Zanima ma samo neki

Darvin

A ti ne zivis v sloveniji

Da samo mene nategujejo.

Na najbolj subtilen način, da bi ljudje vedeli in si končno priznali in uvideli, spoznali, prepoznali je, da nas imajo državne oblasti za TALCE in SUŽNJE.  Mi jim predstavljamo ČREDO s katero upravljajo in si zagotavljajo luksuz in nadvse prijetno bivanje na račun ZLOČINA nad to čredo. Ker ljudje ne vedo, da se gre za prevaro nad njimi,ki je prikrita seveda ne reagirajo, kot bi sicer, če bi to vedeli se tega zavedali.

Države so tako postale navadne štale, logorji, koncentracijska taborišča za ljudi, kjer se le te izkorišča od rojstva do smrti. Vsa svoboda, ki jim je pisana je NAVIDEZNA, saj se le ta spreminja z zakoni. Prodajajo se jim pravice in dovoljenja pa tudi jemljejo, kot se “oblastem” samooklicani eliti zazdi.

Vsakega rojenca se registrira, podobno, kot stvar v proizvodnji ali govedo v štali.

In tudi vodi se ga ter tretira po tej evidenci, registru. Kajti z registrom si ne naglašeno državna mafija vse prilašča kjer med svojimi privrženci deli , kar si je prisvojila ob enem pa temu VLADA nad tem GOSPODARI. Gospodari nad ljudmi in premoženjem. Te oblasti NISO NAŠ GOSPOD NITI GOSPODAR!

ZBUDITE SE

darwindarko, 22.10.2023 ob 09:17

Na najbolj subtilen način, da bi ljudje vedeli in si končno priznali in uvideli, spoznali, prepoznali je, da nas imajo državne oblasti za TALCE in SUŽNJE.  Mi jim predstavljamo ČREDO s katero upravljajo in si zagotavljajo luksuz in nadvse prijetno bivanje na račun ZLOČINA nad to čredo. Ker ljudje ne vedo, da se gre za prevaro nad njimi,ki je prikrita seveda ne reagirajo, kot bi sicer, če bi to vedeli se tega zavedali.

Države so tako postale navadne štale, logorji, koncentracijska taborišča za ljudi, kjer se le te izkorišča od rojstva do smrti. Vsa svoboda, ki jim je pisana je NAVIDEZNA, saj se le ta spreminja z zakoni. Prodajajo se jim pravice in dovoljenja pa tudi jemljejo, kot se “oblastem” samooklicani eliti zazdi.

Vsakega rojenca se registrira, podobno, kot stvar v proizvodnji ali govedo v štali.

In tudi vodi se ga ter tretira po tej evidenci, registru. Kajti z registrom si ne naglašeno državna mafija vse prilašča kjer med svojimi privrženci deli , kar si je prisvojila ob enem pa temu VLADA nad tem GOSPODARI. Gospodari nad ljudmi in premoženjem. Te oblasti NISO NAŠ GOSPOD NITI GOSPODAR!

ZBUDITE SE

A nj s pumparco v roki po svetu hodim? Kako vem, da sm zbujena. Kaj naj bojkotiram, koga nj žrtvujem?

Ritna luknja skoč!

CrazY FroG ?, 22.10.2023 ob 09:19

A nj s pumparco v roki po svetu hodim? Kako vem, da sm zbujena. Kaj naj bojkotiram, koga nj žrtvujem?

Oni ljudi, da bi jih ti ščitili oborožijo. Samo tiste, ki so v prvi vrsti njim zaščita. Ostali so zaščiteni slednji, ker slednje je premoženje,lastnina, katero izkoriščajo, to pa je tudi ljudstvo, narod (čreda) nenazadnje.

Tako vedno ščitijo najprej sebe svojo rit potem tržno premoženje kasneje pa narod s tem, da mu ukažejo, da naj najprej brani njih, narodovo premoženje in ŠELE POTEM SEBE.

Razumete?

DAJTE RAZUMETI, DAJTE VIDETI, KAR VAM PRAVIM, DA JE VIDETI.

In ne ni nam treba pobijati ni nam treba izvajati nasilja, če se ljudje prebudijo. S prebujenostjo izgubijo moč nad ljudmi in “stvari” se postavijo na svoje mesto, kjer imajo za biti.

Dokler pa ljudje niso budni so del GNUSOBE, saj jim ta vlada, ker pa jim ta vlada so del nje, saj jo oni sami predstavljajo. Jim je GOSPOD pa čeprav ni pravi GOSPOD.

darwindarko, 22.10.2023 ob 09:25

Oni ljudi, da bi jih ti ščitili oborožijo. Samo tiste, ki so v prvi vrsti njim zaščita. Ostali so zaščiteni slednji, ker slednje je premoženje,lastnina, katero izkoriščajo, to pa je tudi ljudstvo, narod (čreda) nenazadnje.

Tako vedno ščitijo najprej sebe svojo rit potem tržno premoženje kasneje pa narod s tem, da mu ukažejo, da naj najprej brani njih, narodovo premoženje in ŠELE POTEM SEBE.

Razumete?

DAJTE RAZUMETI, DAJTE VIDETI, KAR VAM PRAVIM, DA JE VIDETI.

In ne ni nam treba pobijati ni nam treba izvajati nasilja, če se ljudje prebudijo. S prebujenostjo izgubijo moč nad ljudmi in “stvari” se postavijo na svoje mesto, kjer imajo za biti.

Dokler pa ljudje niso budni so del GNUSOBE, saj jim ta vlada, ker pa jim ta vlada so del nje, saj jo oni sami predstavljajo. Jim je GOSPOD pa čeprav ni pravi GOSPOD.

Dobro. Potem še spim, ne vidim onkraj kt ti. Če je čredni nagon res tk močan, ga izkoristi v obratno smer?

CrazY FroG ?, 22.10.2023 ob 09:28

Dobro. Potem še spim, ne vidim onkraj kt ti. Če je čredni nagon res tk močan, ga izkoristi v obratno smer?

Saj ne veš kaj govoriš.

ZB3

darwindarko, 22.10.2023 ob 09:29

Saj ne veš kaj govoriš.

Saj govorjenje ne bo prineslo spremembe.

CrazY FroG ?, 22.10.2023 ob 09:40

Saj govorjenje ne bo prineslo spremembe.

Dej to povej “svojim lastnikom in gospodarjem”. Njih poskušaj prepričati naj bodo tiho, če imaš tako mišljenje.

darwindarko, 22.10.2023 ob 09:42

Dej to povej “svojim lastnikom in gospodarjem”. Njih poskušaj prepričati naj bodo tiho, če imaš tako mišljenje.

A ti si svoje že obvestil?

CrazY FroG ?, 22.10.2023 ob 09:44

A ti si svoje že obvestil?

Jih nimam. Si me ne lasti nihče, ker nikomur ne priznavam avtoritete nad seboj z razliko od vas nekaterih, ki priznavate državno avtoriteto nad seboj in svojo družino. S čimer priznavate njim barabam vladavino nad seboj. Posledično ste njihova čreda, ki gospodarji nad njo, če to počnete.

GLEJ, ČE NE ŠTEKAŠ PODJEBAVAT NI TREBA

Omenjam vam tisto, kar vam mnogo ljudi ne omeni. Če ne razumete ne pomeni, da sem zato jaz debil, ampak bi prej vam to lahko šlo v takem primeru.

Če jaz kdaj v šoli nisem razumel,kar me je učiteljica matematike hotela naučiti ne pomeni, da je ona bila zato debil in da bi se potem jaz iz nje moral norca delati. Pač na meni je bilo, da poskušam razumeti. In če nisem vedel , znal sem kdaj tudi vprašal ne pa se norca delal iz nje.

Če te sprašujem, dvomim, kontriram, to še ne pomeni, da nič ne izluščim ven in da zgolj prepucavam. Torej, tnx za tvojo razlago in fsm.

darwindarko, 22.10.2023 ob 09:55

Jih nimam. Si me ne lasti nihče, ker nikomur ne priznavam avtoritete nad seboj z razliko od vas nekaterih, ki priznavate državno avtoriteto nad seboj in svojo družino. S čimer priznavate njim barabam vladavino nad seboj. Posledično ste njihova čreda, ki gospodarji nad njo, če to počnete.

GLEJ, ČE NE ŠTEKAŠ PODJEBAVAT NI TREBA

Omenjam vam tisto, kar vam mnogo ljudi ne omeni. Če ne razumete ne pomeni, da sem zato jaz debil, ampak bi prej vam to lahko šlo v takem primeru.

Če jaz kdaj v šoli nisem razumel,kar me je učiteljica matematike hotela naučiti ne pomeni, da je ona bila zato debil in da bi se potem jaz iz nje moral norca delati. Pač na meni je bilo, da poskušam razumeti. In če nisem vedel , znal sem kdaj tudi vprašal ne pa se norca delal iz nje.

Okej, torej hočeš povedat, da ne plačuješ davkov, ne plačuješ niti nadomestila za stavbno zemljišče, ne plačuješ elektrike in vode in odnašanja smeti, nisi zaposlen, da bi ti trgali od plače.

Preprosto vprašanje. Od česa živiš oz. kdo ti daje denar, da preživiš?

Hvala za odgovor.

Tvoje priznavanje ali nepriznavanje nima popolnoma nobenega vpliva na avtoriteto.

In na njihov vpliv nate.

Mafija samo vzame ali policaj te bo kaznoval, če bo imel razlog, pa lahko blebetaš o svojem nepriznavanju kolikor hočeš.

Ima žabica kar prav.

Sistem bo takšen, kakršnega bo odločila oblast, pa se lahko na glavo postaviš.

Če hočeš drugačen sistem ali pa brez sistema, pa boš moral najti podobne ljudi in izvesti revolucijo ter prevzeti oblast.

Če pa nočeš nobene oblasti, potem pa bo pač oblast prevzel nekdo drugi, ti pa boš spet na istem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close