Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Piščanec v testu a la Jamie

Piščanec v testu a la Jamie

V nedeljo je Jamie delal piščanca v testu. Žal sem celo oddajo nekoliko zamudila in sem videla samo del ko je piščanca polagal v testo. Je mogoče katea gledala celo oddajo? Kako se je lotil izdelave. Ko sem ga videla kako piščanca oblaga v testo se mi je zdelo vse skupaj zelo njami in bi ga kar poskusila narediti.

lp

Tisto testo je bilo uporabljeno zato, ker so šli na piknik in ker je hotel da piščanec ostane vroč ga je zavil v testo. Tisto testo ni bilo namenjeno za pojest kolikor vem.

Prej je natrl piščanca z zelišči, pa sol in limonin sok je dodal, če se prav spomnim. Meni se je piščanec zdel nekam bledikav, ker se je verjetno bolj dušil v testenem ovoju. Jaz imam raje bolj zapečenega. Pozdravček!

Pa v piščanca je dal kuhano, našpikano limono.

Jaz pa bi prosila za natančnejši recept za tisto zelenjavo, ki jo lahko vložiš. Mogoče ima kdo njegovo knjigo, kjer je ta recept.

Hvala in lp Majuška

Če se prav spomnim, je šopek začimb pomočil za 10 sekund v krop in ga nato strl v možnarju. Mislim, da je bil to kar velik šopek žajbljevih listov. Ko jih je že nekaj časa trl je dodal še sol poper in olivno olje ter na koncu še celo glavico česna. Razlagal je, da bodo česnove lupine že same stran padle. Nato je s tem natrl piščanca.

Aja. Preden je zavil v testo je še odrezal spodnje dele krač. Baje da pokvarijo okus.

LP Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close