Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Piščančji žur BREZ PEČICE???

Piščančji žur BREZ PEČICE???

Silvestrovali bomo na vikendu, kjer nimam pečice. Sline se mi cedijo po tem “vašem” piščančjem žuru in res bi ga rada jutri pripravila. Ampak kako?? V ponvi??? Imam mikrovalovko, če kaj pomaga.
Prosim za hitre odgovore, PROSIM, ker ob 18h odrinemo na pot.
HVALA!!!

Srečno in veselo 2006!

Verjetno ne bi bilo problema. Peci v teflonski ponvi, nič mešat, če ima MP žar pa na koncu malo zapeči.

LP

Teflonka v mikrovalovko???

Zakaj pa ne, saj bi samo pod žarom zapekla. Mislila sem tisto okroglo od tefala, kjer se roč lahko odstrani.

LP

Za vašo silvestrsko večerjo je seveda prepozno, mogoče pride še kdaj in/ali komu drugemu prav. Nisem poskusila, vendar po občutku menim, da bi piščančji žur uspel tudi v ponvi. Mislim na navadnem štedilniku, v mikrovalovki samo pogrevamo, tako da drugih izkušenj nimam. V ponev naložiš enako kot v pekač za pečico, tj. opečeno meso, pršut, sir, zaliješ s smetano. Na majhni vročini bi pokrito pustila kakšne 1/2 ure, mogoče 3/4 ure. Ne predebele kose prsi, bolj zrezke.
Ne me preveč preklinjat, če se komu ponesreči :-))) Če komu uspe, pa naj se mi le kolca :-))))
LP Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close