Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika piščančja intelečja jetrca-zamrznjena

piščančja intelečja jetrca-zamrznjena

Ojla, mojstri in mojstre!

V paparici sem prebrala, da lahko zamrznem piščančja (in najverjetneje v tem primeru tudi telečja)jetrčka. In to sem tudi storila. Vendar pa imam vseeno pomisleke, ali lahko to odmrznem in ponudim našemu devetmesečniku.

Hvala. Žuža

Ne vidim razloga, zakaj ne.
Moje splošno mnenje: do starosti pol leta se lahko našteje stvari, ki jih otrok sme jesti, kasneje se našteje stvari, ki jih ne sme, vse ostalo je ok. Odmrznjene stvari zagotovo niso škodljive, če jih jeste vi, jih lahko tudi otrok. Poleg vas se bo navadil na vaš način prehranjevanja, pa kakršen koli že je. Če zase malo pazite na načela zdrave prehrane, za otroka ni treba posebej skrbeti. Ponavljam: moje mnenje, imamo dva otroka.

Tora, najlepša hvala. Zaskrbljena sem bila, ker so včasih rekli, da jertrc ne smemo niti zamrzovati niti pogrevati…

LP, Žuža

jaz jih vedno dajem v skrinjo, če jih je preveč. Dolgo pa nisem vedela, da imajo jetra zelo tanko skorjico, ki jo moramo potegnit dol kot en celofanček preden jih razrežemo in damo peči ali v skrinjo.
lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close