Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis PISATELJICE

PISATELJICE

Prebrala sem vse knjige od Holtove, Barbare Taylor Bredford, Daniele Steel.
Ali mi kdo zna našteti še kakšno pisateljico ki piše v tem stilu? Hvala…

Marry Higgins Clark (upam, da sem prav napisala). Tudi Sidney Sheldon bi ti moral biti všeč.

Aha, še ena: Judith Krantz.

Amanda Quick, Nora Roberts?

Malo ugibam, ker sem sama prebrala le Holtovo. Včasih je spadal v isto kategorijo še Konsalik. Predlagam, da vprašaš v knjižnici, knjižničarke so glede tega kar na tekočem.

Uf, ja, Sidney Sheldon je res iz tega vica. Pa mogoče Čipke (ne spomnim se pisateljice, lahko da se piše Conran).

Ker pišem po spominih iz mladosti :-), tehle novodobnih zadev (Quick, Roberts) ne poznam. Konsalik pa definitivno tudi, ja.

O hvala, hvala, zlate ste….ja za nekatere sem že slišala pa pozabila nanje, danes pa šibam v knjižnjico po dooooolgem času in si bom vzela čas….. hvala še enkrat.

Nora Roberts piše tudi pod imenom J. D. Robb. B. Bradford Taylor bi te tudi verjetno pritegnila. Najbolje, da vprašaš knjižničarke, lahko pa si sama v Cobissu izpišeš seznam najbolj izposojanih knjig po posameznih knjižnicah in prav gotovo boš našla kaj zase. Izpiši si želje in naj ti v knjižnici najdejo knjige, ti pa izberi.

Zadnje čase je kar precej knjig na temo zatiranih muslimank in ljudje jih radi berejo.

Meni je od vseh teh najbolj všeč Maeve Binchy,najbrž zato ker so njeni romani povezani z Irsko,kjer je bilo meni zelo všeč. Ker ni tako produktivna kot Nora Roberts ali Judith Krantz, moram pogledati, kaj je nazadnje napisala-

Šeo MAEVE BINCHY
http://www.maevebinchy.com/

Ima že dve novi knjgi, ki nista še prevedeni. Bomo pač počakali-

Mislim, da bi ti znale biti všeč tudi tele:

Kathleen E. Woodiwiss (pri nas prevedeni samo Zimska vrtnica in Plamen in cvet)

Danielle Steel

Aola Vandergriff

Dorothy Eden

Daphne du Maurier

Rosamunde Pilcher

New Report

Close