Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Pisatelji in izdaja knjig – predlog moderatorju (če obstaja)

Pisatelji in izdaja knjig – predlog moderatorju (če obstaja)

Spoštovani moderator ali moderatorka,

ker se v zadnjem času na forumu zelo povečujejo primeri prikritega oglaševanja (danes je v več temah zasut s sugestijami za objavljanje pri nemara ‘vanity’ založbi DigitPen), predlagam, da začnete forum pregledovati in tovrstne ponudbe preusmerjati v plačljivo oglaševanje. Enako predlagam, da vrnete na forum izbrisano temo “Pisatelji in izdaja knjig”, seveda očiščeno prikritega oglaševanja in parad ega, saj je v njej veliko koristnih napotkov za koga, ki skuša vstopiti v knjižni prostor nepoučen o njegovem delovanju. Doslej je bil to najboljši knjižni forum v Sloveniji, naj tak tudi ostane.

Še bolje bi bilo, če bi se moral član registrirati in ne da lahko kdorkoli pod katerimkoli nickname izraža svoje mnenje, največkrat se potem pogovarja sam s seboj in se s tem reklamira ( s tem načeloma nimam problemov, le naj se avtor reklamira javno, sam sebe). Če bi se moral član registrirati, se takšne zadeve kot se tu, najverjetneje ne bi dogajale v takšnem obsegu.

Se strinjam.

Po mojih izkušnjah pomaga le klik na “Posreduj sporočilo moderatorjem”, pa še to ne vedno.

Prosim, posredujte nam sproti teme, ki niso primerne za objavo. To naredite s klikom na “Posreduj moderatorju”.
Zahvaljujemo se vam za pomoč.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Ne vem, meni pa ustreza, če mi kdo predlaga kaj konkretnega. To ni reklama, je predlog. Pol se tako ali tako jaz sama odločim, mi je pa všeč, da vidim, kaj imam na voljo in kaj menijo drugi. Se pa tudi strinjam s tem, da se bi uporabniki prijavili.

New Report

Close