Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Pisanje čez sliko v Outlook Expressu

Pisanje čez sliko v Outlook Expressu

Kot sem že v naslovu poskusila povedati, bi v Outlook Expressu 6 rada vstavila sliko, vendar ne kot ozadje, ampak samo eno sliko in potem bi rada pisala čez to sliko. Pa mi nikakor ne uspe. Prosim za vašo pomoč!

Pomoje se to v samem Expressu ne da, tako da bo najlažje, če narediš eno simpl HTML stran z slikco v ozadju in jo pripopaš v email sporočilo (Insert –> Text From File –> HTML File)

Oblika — ozadje — slika —- prebrskaj, pa imaš svojo sliko čez katero lahko pišeš. Kaj drugega pa res ni mogoče, pa čist kul zgleda, samo slika mora bit dovolj velika.

Uporabi slikarja in v njem odpri sliko,potem pa klikni na črko A za pisanje,v orodni vrstici na levi strani…označi polje za besedilo na sliki,napiši in pol vse skup shrani pa mora it…

Ja, ampak če slika ni “dovolj velika”, potem mi jih pač prilima še zraven in spodaj, da je vse polno, to mi pa ni všeč. Moti me tudi ta relativnost – “dovolj velika”, saj je odvisno od vsakega posameznika, kako veliko okno ima odprto, zato bi rada vstavila samo eno sliko in potem pisala čez. No, bom pa poskusila tako kot so mi drugi svetovali. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close