Pisalo se je leto 1999
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Pisalo se je leto 1999
Tole konkretno na sliki je bilo kar identično. Samo avti so se zamenjal.
Bilo je vse drugače. Pr Postojni proti morju.
A tko ste bili revni takrat, da ste vozili sam take stare kripe, kot je Megan in podbna jajca?
Ja to se je peljalo takrat… Leta 99 ni blo s klase 2020. ?? mi smo imeli tega pred meganom… Kliota?.
Da se mal pohvalim. Nekateri smo takrat vozili audi 80 TDI.
lepii cajtiiiiii, pa tist desno ma preštrihane lase na blond in tista 90s očala, to je blo in takrat 😀
Da se mal pohvalim. Nekateri smo takrat vozili audi 80 TDI.
audi 80 tdi je bil smrada da večjega ni blo, še danes se spomnim ta smrad od tistih starih dizelc
Točno tisto poletje, točno tisti mesec je meni spremenil življenje.
Spoznala sem fanta, ki je že leta moj mož.
Mi pa s kolesi al pa z mopedi na morje….Nič gužve?
Moja ljubica je takrat vozila wv passat. Najbrž tudi smrad.
Edini avto takrat, ki ni bil smrad.
pa škoda favorit, citroen ax, zastava 101, renault 4… niso bili smrad.
Moja starsa sta se takrat vozila v mercedesu. Sedaj razumem zakaj so se vsi sosedje držali za nos, ko sta se odpeljala od doma.
jaz sem se takrat vozil z wv 1200 Njegova obvezna oprema je bila zaščitna maska. Ali po domače, gas maska.
Saj to se pa že dolgo ve, kdo največji je smrad v Sloveniji.
ko so vsi prižigali te bavarske kante na morju, to je bila dizla v zraku za odvoz. Si ne predstavljam, kako je bilo takrat v kakšnih nemških mestih, Duisburg, Frankfurt in podobno, to so bile DIESEL mesta.
Ja kdo le? Nihče drugi kot Fekalna stranka.
jaz pa takrat še nisem imela svojega avta. Vozila sem kar je kdo posodil.
Lepo se je spomnit na tiste čase…ful mladi…pa glih prav nori in smotani… ;)))
Mi smo se ravno tistega davnega leta z kolesi zapeljali na morje. In res je bilo čutiti smrad v zraku. Še danes se spomnim, da je najbolj smrdelo v okolici najlepšega mesta na svetu.
Še en smrad sem kasneje vozil. Leta 2007 sem imel audi A 4 1.9 TDI karavan 140 KM. Black.
Toliko jih je bilo, da sem čisto pozabil še na en smrad. In sicer BMW 316 iz leta 1990.
Aja, pa renault 18 tls leta 1992 Ta je bil šele en smrad.
Sam povem. Najboljši (smrad) avto, ki sem ga vozil je bil renault scenik 1.9 DCI Bussines. Bilo je pa leta 2005.
sem ga imel takrat, bejbe so bile nore nanj, mladi in utrgani. Pa kasetnik noter in lepo musko na ves glas…. kaj je delalo
Forum je zaprt za komentiranje.