Najdi forum

pirsing

HEI!
kje v Ljubljani najbolje naredijo pirsing oz. kje ga je najbolj dat,da ne pride do okužbe. ker živim v zanikrnem zasavju in smo tle 1000 let za svetom, bi mogla v ljubljano ali je kje kaj bližje?
sm slišala samo za exit, pa še to nevem kje je=(
si ga je kdo že dav? ali zeloooooo bboli? :'(
ampak men je to toooooook ušeč=)
LARA <3

V Ljubljani, kjer smo 1000 let pred vami je pirsanje že out.

Pirs v katerem delu Ljubljane pa ti živiš.

Tudi v Kranju pirsing ni več “in”.

Zakaj so ljudje tako radi sadomazohisti in se mirno pustijo prebadat pa luknjat, kar puti grde brazgotine, če pa fašejo eno po gobcu, pa zarad par pljunkov krvi in nič posledic zganjajo histerijo?

Pa da si ga nouš dala na obrvi al pa nad ustnico… to ma že vsak.. ej fak

dej si ga raj na sred lica… boš ful IN….boš ful zažigala po trbovljama

Lara, v starem delu Ljubljane je eden, če ne celo dva in lahko greš tja.Če ti je všeč- zakaj pa ne, saj boš nosila ti in ne vsi spodaj podpisani, ki so ti predočili, da je to out. Ampak vseeno premisli, ker če se ti vseeno kaj vname ali pa če ti že čez kak mesec ne bo všeč več….no, imela boš zadoščenje, da si probala.

Če si bo dala v nos, ustnica, jezik ali obrvi kamorkoli ali popek in če ji ne bo več všeč se luknjica kjer je prepodeno sčasoma zaceli kot pri ušesu. Izgine praktično. Tako, da akcija, naredi tisto kar tebi paše ne kar drugim paše.

Lara,čeprav v zasavju(v Zagorju)je tud ena kozmetičarka(Andreja),ki full lepo nardi.Nama s fantom je nardila pirs v obrv,itak,da naju je bolel-nardila je pa lepo.Kar odloči se pa pejt.Men je to tud všeč-te podpiram.

NINO-rada te imam.

Jaz sem šla v Kranj, ni bolelo, nosim ga že skoraj 2 leti .. Pirsi bojo res počas out, mislim, da so zdaj na udaru Tatooji, pa še več cvenka pomenijo .. (statusni simbol?)

Jih imam kar nekaj in vsi so narejeni v MB. Najbolj me je skrbelo za tistega v jeziku ampak sem bila otečena samo en dan! 🙂 tudi noben od ostalih se mi ni kakorkoli vnel, posebej je tudi povedala kako naj se pripravim kožo pred pirsanjem.

lara.k tako kot pravijo ostale punce, pirsanje je že zdavnaj out. Če pa že vstrajaš naprej je EXIT pri Zmajskem mostu v Ljubljani. Jaz sem si dala tam pirs v popek, vendar se mi je potem še pol leta po malem gnojilo. Zdaj se sicer v redu (3 leta je od tega) vendar ne bi bilo konec sveta, če si takrat ne bi šla delat luknje.

Bodi ponosna na svoje telo imej se rada in ne luknjaj se vsepovprek ker ni nobenega posebnega filinga. Če povem po pravici je čisto brez veze.
Lp

men so pa lepi.jz razmišlam,da bi si ga šla delat v nos.nisem prepričana,če je to dobra zamisel ampak res si ga zelo želim….bom vidla…..lara.k. lej če so teb ušeč si ga pejt narest ane

dost pravite da je pirsanje totalno out. jaz se totalno strinjam če govorimo o pirsingu v popku, pod ustnico ali v nosku. seveda pa bodo pirsingi vedno “modni” v alternativnih skupnostih. jaz imam septum ( med nosnicama) in nimam občutka da bi lahko bil pirsing kdaj out saj je to ena stvari ki me dela alternativnih in samosvojih. tako da pomojem je odvisno kakšen človek si da delati pirsing in s kakšnim imenom ima človek pirsing. jaz ga zagotovo nimam da bi bila lepša D: D

lp

js pa razmišlam da bi si ga dala u jezik. pa mi doma ne dovoljo. pa zdej newem kko jh nej prepričam. sam tatoo mi pa pustijo dt.pirsa pa ne.=/
a ma gdo kšno idejo kko nj jih prepričam??

kuk gre men to na jetra, k stvari kot so pirsanje, tetoviranje, določen bend itd. postanejo moda. kle ni fora v tem, kaj je modern, pirs moraš znat nost. kavbojke plus supergice plus bundica plus pirs ali tatto PAČ ne gre skupej. to je tk k rdeča šminka – ne gre h vsakmu in na vse. moraš met stil. sama mam pirs že ful dolg in sicer enga na obrvi. sem darkerca pa sm stara 25, ma si ne predstavlam, da ga ne bi imela. ampak, kot sm rekla, dandanes so pirsi in tattooji “zlorableni” v modne namene. in se strinjam, da je pirsanje in luknjanje vsepovprek totaln idiotizem. oboje je namenjeno lepšanju telesa, izražanju nečesa, ne pa, da si “in”. in mi gre zelo na smeh, k vidm razne 15 letnice, k majo pirse pa črno za nohti in mastne lase:) punce, premislte, ne bit ovce! lp

Pozdravljeni!

V četrtek sem s šla narediti piercing v ustnico. Nič me ni bolelo nisem imela težev. Skoraj nič nisem jedla, da nebi imela težav. Danes je sobota (3 dni od posega) iz piercinga mi je začela teči kri. Na zunanji in notranji strani. Sedaj me zanima če je to normalno ali ne?

se strinjam. sicer je v Lj najboljši Cult, mislim, da imajo dva studia

eiiiiiiiiiii! js bi si fullllllllll rada dala delat pirsing u jezik pa me zanima ku stane npr. u cultu u LJ če kir ve plisssssssss <3

Vprašaj jih semle:

http://www.piercing-cult.si/info.html#4

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close