PIRA
Predlagam ti, da si skuhaš rižoto. Piro skuhaj posebej kot riž. Posebej pa prepraži na olivnem olju in česnu razno zelenjavo (bučke, rdečo papriko,…), začini in na koncu vse skupaj zmešaj v slastno rižoto. Lahko pa seme preprosto zmelješ in jo uporabiš kot katerokoli moko. Jaz sem 2 vikenda nazaj spekla žemljice.
Veliko domišlije pri uporabi, Andreja
jaz jem piro vsak dan za zajtrk. en dan prej jo skuham, dam v hladilnik, zjutraj pa na koscke narezem jabolko, se bolje hrusko in ga/jjo pokuham v vreli vodi (par minut), vmesam v piro (in jo tako pogrejem) in dodam zlico meda. piro zelo priporoca sestra Vendelina. ce jo zjutraj dobro prezvecim, nisem lacna skoraj celo dopoldne. prepricana sem v njene zdravilne ucinke. lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.