Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pipi in čipi

Pipi in čipi

Pipi:

Čipi ti mene ogrožaš, ker se nočeš cep*ti.

Čipi:

Pipi zakaj si se pa ti cepil?

Pipi: Da sem zaščiten pred co*id-19.

Čipi:Kako te potem ogrožam, če pa si sedaj zaščiten?

Pipi:

Ne vem, ampak po TV pravijo, da nas necep*jeni ogrožate.

Čipi:

Pipi mi daš kako protibolečinsko tableto, ki si jo dobil včeraj na recept?

Pipi:

Ne smem ti dati. Sam moraš sam k doktorju, ker ni vsako zdravilo ali protibolečinska tableta primerna za vsakega človeka. Mogoče bo tebi doktor predpisal drugačna zdravila ali protibolečinske tablete.

Čipi:

Kako pa potem ista cepiva dajejo vsem ljudem Pipi?

Pipi:

…………………………………………..

Čipi:

Pipi mi daš kako protibolečinsko tableto, ki si jo dobil včeraj na recept?

Pipi:

Ne smem ti dati. Sam moraš  k doktorju, ker ni vsako zdravilo ali protibolečinska tableta primerna za vsakega človeka. Mogoče bo tebi doktor predpisal drugačna zdravila ali protibolečinske tablete.

Čipi:

Kako pa potem enaka cepiva dajejo vsem ljudem Pipi?

Pipi:

…………………………………………..

Objava čaka odobritev

Čipi:

Pipi, zakaj se boš cepil s  Vaxzevria, Covid-19 cep*vom?

Pipi:

Da ne dobim virusa.

Čipi:

Kako , da ne boš dobil virusa, če pa je v tem cepi*u adenovirus šimpanzov,ki kodira glikoprotein …?

Pipi:

Kaj je to?

Čipi:

Adenovirusi so pogosti virusi, ki povzročajo vrsto bolezni. Lahko povzročijo prehladom podobne simptome, zvišano telesno temperaturo, vneto grlo, bronhitis, pljučnico, drisko in rožnato oko (konjunktivitis). Adenovirusno okužbo lahko dobite v kateri koli starosti. Ljudje z oslabljenim imunskim sistemom ali obstoječimi boleznimi dihal ali srca pogosteje kot drugi zbolijo za adenovirusno okužbo …

Čipi:

Pipi si ti že bolan ali okužen z virusom sars-cov2?

Pipi:

Ne.

Čipi:

Zakaj pa potem cepi*u rečejo zdravilo? Zdravilo naj bi te pozdravilo ti pa praviš, da nisi bolan. Se zdraviš bolan ali zdrav? Če si zdrav, čemu potem zdravljenje?

Pipi:

…………………………..

impanz

V čarovniškem kotlu kuham pajke, vešče, muhe. Kuhano vsebino precedim, goščo sama pojem, tekočino prodam. Tekočina je vredna čistega zlata in je odlično cepivo.

Cepiva ne potrebujem saj ga takoj polulam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close