Pinnacle tv tuner
O kateri kartici govoriš? Gre za inštalacijo z originalnim CD-jem ali nadgradnjo (sneto iz interneta)? No v vsakem primeru najprej zadevo odstrani (programsko opremo kartice in njene gonilnike ter nimo codec pack-raje uporabljaj posamezne gonilnike.Meni je samo štalo delal. Pro verzije divx in xvid codecov so free na voljo z 6 mesečnim delovanjem …pol pa je tako že nova verzija zunaj:))). Da bo zadeva res odstranjena uporabi programček Registry Cleaner, ki ga najdeš na http://www.pinnaclesys.com. Potem naredi inštalacijo z originalnim CD-jem. Namesti samo divx in xvid codece ter ac3 filter. Če nimaš nadgradnje mora zdaj delati. Če imaš nadgradnjo (update) potem zdaj zaženi update (brez predhodne odstranitve obstoječeka programja pinnacle iz sistema). Instaler ti bo napisal, da obstaja predhodna verzija, in da jo je potrebno odstraniti. Inštalacija se bo prekinila. No zdaj odstrani pinnaclovo programsko opremo. Tokrat uporabi XP-jev “dodaj/odstrani programsko opremo”. Ko napiše, da mora ponovno zagnati računalnik izberi opcijo “kasneje” . Zdaj ponovno zaženi inštalacijo nadgradnje. Ko se ponovno pojavi zahteva po ponovnem zagonu računalnik ponovno zaštartaj in zadeva mora delati….
Žalostno je, da imajo tako dobri izdelki tako slabo podporo. Pri nas ima cela familija njihove kartice (3*PCTV pro +1*SAT CI) pa sem imel blazen problem eno pro in SAt v istem računalniku spraviti v življenje. Kombinacija dela le če je PCTV pro starejša verzija pa vrstni red namestitve mora bit pravi. S strani njihove podpore pa nisem nikoli dobil nobenega odgovora.
Če bodo še problemi se mi javi na mail.
L.P.
Kartica je Pinnacle Rave 5.5. Inštalacija original iz CD-ja. Sem naredil kot praviš, ampak nič. Odstarnil, pol regClean, pol kodeki dvix, xvid in ac3. Nimo sem dol prej dal, pa na novo inštalacija iz cd-ja (original). Zvok je, sam č dam scan channel do konca tud zvoka ni. Ne kaže niti S-Video niti Tv tuner.
Kaj pomeni k mam pri TV input opcije Tv tuner in Composite?
Mater, kaj bi lahko bilo?
Forum je zaprt za komentiranje.