Najdi forum

PINNACLE STUDIO 9

Dol iz neta sva potegnila Pinnacle Studio 9; zdaj pa… ali obstajajo kakšna navodila za uporabo tega programa?? Se kdo kaj spozna na to oz. ali ga kdo uporablja in bi mi lahko povedal kaj več o uporabi tega programa…

Learning by doing… Google pa tud pomaga…

Čak, pa menda ja ne misliš, da se boš naučila uporabe nekega za nepoznavalca kompliciranega programa iz nekaj stavkov na forumu? To je tako kot bi kupila letalo in potem na forumu vprašala, če ti kdo lahko pove, kako se z njim leti :))))

Skuhaj pol kranjske klobase, v hladilnik daj hladiti pivo, pokliči soseda ki program obvlada, pa naj zapravi kakšno urico s tem, da te nauči in razloži, za kaj sploh gre. Na koncu se mu za vse preživete muke oddolžiš s tisto klobaso in pivom. Lahko mu tudi rečeš, da je glavni Đek. To fantje radi slišijo :))))

Drugače pa imaš tukaj angleška navodila….

Pa ne spraševat za slovenska….. more najprej nekdo prevest zadevo ali kupiti original

Roman, sem spraševala po navodilih in en razlagi na forumu!

Aha, potem tale tvoj stavek govori o nečem čisto drugem, kajne?

“Se kdo kaj spozna na to oz. ali ga kdo uporablja in bi mi lahko povedal kaj več o uporabi tega programa…”

:))))))))))

ne rabis nobenih navodil
vse je jasno postavljeno, komentaji se izpisujejo z pomikom miske na gumbek ipd.
zrihtaj video, zvocno gradivo, grafiko in se igraj

edino kar ti svetujem:
pred uporabo programa resitiraj racunalnik
shranjuj vsako minuto ker se rad sesuje 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close