Pingvinček daj si duška
CrazY FroG ?, 29.06.2021 ob 11:02
? ? ? ? (ma je vodna?)
O lej jo. Pozdravljena. Kako si?
Dejansko je pingvinka. Poglej temo KO BO MEN ENKRAT MOJ KOKOŠJI PISKER DVIGNILO…
Je šla ta Pingvinka, dejansko debatirati z mano! Na koncu prve strani teme, po njenem maničnem citatu.
kokoši, 29.06.2021 ob 12:46
O lej jo. Pozdravljena. Kako si?
Dejansko je pingvinka. Poglej temo KO BO MEN ENKRAT MOJ KOKOŠJI PISKER DVIGNILO…
Je šla ta Pingvinka, dejansko debatirati z mano! Na koncu prve strani teme, po njenem maničnem citatu.
Živijo! ?
Js sm fino, kako pa ti? Sm pogledala malo temo… Joj! ?♀️
Kaj mi bo zdaj “pištolca”, ko pa ima on/a “kodo” ??
Sj bo to temo tudi obiskal/a, “njena” lastna opredelitev po spolu še ubistvu nč ne pove… You know! You never know ?
CrazY FroG ?, 29.06.2021 ob 13:27
Živijo! ?
Js sm fino, kako pa ti? Sm pogledala malo temo… Joj! ?♀️
Kaj mi bo zdaj “pištolca”, ko pa ima on/a “kodo” ??
Sj bo to temo tudi obiskal/a, “njena” lastna opredelitev po spolu še ubistvu nč ne pove… You know! You never know ?
Js sm tud fino, boljš kot včeraj ko sem na dolgo pospravljal stanovanje.
He he, ja res je, gleda na uno temo lahko tud jaz rečem, da danes več ne moreš vedeti kdo je kerga spola. 🙂
Vem pa kdo je, zato ker mi že mesece teži in jo mam preštudirano in glede na nekatere njene frustracije sklepam, da je ženska. Se je dvakrat izdala ko je k predgovoru k citatom napisala isto redko in specifično stvar, kot jo je meni v prepiru.
kokoši, 29.06.2021 ob 13:36
Js sm tud fino, boljš kot včeraj ko sem na dolgo pospravljal stanovanje.
He he, ja res je, gleda na uno temo lahko tud jaz rečem, da danes več ne moreš vedeti kdo je kerga spola. 🙂
Vem pa kdo je, zato ker mi že mesece teži in jo mam preštudirano in glede na nekatere njene frustracije sklepam, da je ženska. Se je dvakrat izdala ko je k predgovoru k citatom napisala isto redko in specifično stvar, kot jo je meni v prepiru.
Ja pridn! ? Uživaj zdj v rezultatu ?
Mhhhh.. Nwem mene take fore sploh ne sekirajo nekaj, kdo, kje, kaj, zakaj…
Poskrbi, da bo tebi dobro, frustracije drugih ne rabiš ti mlet? vsega najdeš na tem svetu, včasih se mi zdi, da bolj kot smo globalno, “napredni”, bolj znamo bit zavrti… več materiala imamo za bit nestrpni! ?
Je kr moderno, da vsi vse kao sprejemamo, ampak prekl*to malo pa toleriramo?
CrazY FroG ?, 29.06.2021 ob 20:39
Ja pridn! ? Uživaj zdj v rezultatu ?
Mhhhh.. Nwem mene take fore sploh ne sekirajo nekaj, kdo, kje, kaj, zakaj…
Poskrbi, da bo tebi dobro, frustracije drugih ne rabiš ti mlet? vsega najdeš na tem svetu, včasih se mi zdi, da bolj kot smo globalno, “napredni”, bolj znamo bit zavrti… več materiala imamo za bit nestrpni! ?
Je kr moderno, da vsi vse kao sprejemamo, ampak prekl*to malo pa toleriramo?
Ja, zdi se mi, da se danes ludje tudi bolj zapirajo, vsak v svoj mehurček. In itak vsi vse nazven sprejemajo, pri sebi si pa mislijo svoje. Tako, da je samo veliko hinavščine danes, nobenmu pa se ne da razmišljati o drugih oziroma jih poskušati razumeti.
Itak se pa sploh ne sekiram glede zmede in teženja tu na forumu (čeprav se mi zdi da je tu veliko ljudi z svojimi maničnimi citati spravila ob živce), mene še celo zabava cela situacija in sodelujem v njej, sploh pa me zabava odkar sem pogruntu gdo je.
Me je pa res malo živciralo priznam, ko me je zmerjala z bu.zerantom pa toplo.vodarjem in mi pisala vulgarnosti. Pa me to ponavadi sploh ne razburi, ko mi drugi to delajo, bolj me je živciralo to na kako pritleh način je to delala, pa to ko se je brisalo moje komentarje.
olbap osacip, 30.06.2021 ob 06:10
Kdo pa je?
Kdo je?
Po mnenju VIHARNEGA to počne JONČ-eva. Sam se vrjetno moti, nisem pa prepričan, ker uporabnice JONC ne poznam dovolj.
Me je pa ta ženska(pod različnimi vzdevki) mesece nadlegovala in žalila z buz.eranto in težila z nekimi čudnimi forami. Pol pa se je izdala ko je dvakrat k kilometrskemu citatu v predgovoru napisala isto specifično stvar kt men.
Drgač pa itak se na povabilo ne odzove, ker to je njen eksperiment in vi tukaj ne igrate vloge.
V temi KO BO MEN ENKRAT MOJ KOKOŠJI PISKER DVIGNILO… Maš pogovor med njo in mano. Ko prvič z nekom komunicira kot manični citator. Še nobenmu ni to uspel razn men. 🙂
Pol se pa še VIHARNI pojavi pod drugim vzdevkom. Hudo.
🙂 🙂 🙂
kokoši, 30.06.2021 ob 10:50
Kdo je?
Po mnenju VIHARNEGA to počne JONČ-eva. Sam se vrjetno moti, nisem pa prepričan, ker uporabnice JONC ne poznam dovolj.
Me je pa ta ženska(pod različnimi vzdevki) mesece nadlegovala in žalila z buz.eranto in težila z nekimi čudnimi forami. Pol pa se je izdala ko je dvakrat k kilometrskemu citatu v predgovoru napisala isto specifično stvar kt men.
Drgač pa itak se na povabilo ne odzove, ker to je njen eksperiment in vi tukaj ne igrate vloge.
V temi KO BO MEN ENKRAT MOJ KOKOŠJI PISKER DVIGNILO… Maš pogovor med njo in mano. Ko prvič z nekom komunicira kot manični citator. Še nobenmu ni to uspel razn men. 🙂
Pol se pa še VIHARNI pojavi pod drugim vzdevkom. Hudo.
🙂 🙂 🙂
Še enkrat poudarjam, da jaz nikogar nisem žalila, sploh ne z bu*erantom. Moje citiranje se je najbrž pojavilo, kot odgovor tej ženski. Podpiram lGBTQ+ in na tem forumu sem slab mesec.
?, 30.06.2021 ob 12:36
Še enkrat poudarjam, da jaz nikogar nisem žalila, sploh ne z bu*erantom. Moje citiranje se je najbrž pojavilo, kot odgovor tej ženski. Podpiram lGBTQ+ in na tem forumu sem slab mesec.
En mesec si samo tu gor in poznaš Vagabunda, Barco itd., ki jih že mnogo več kot en mesec ni tu gor? Sumljivo!
HALOŽANKA, 30.06.2021 ob 18:57
Misliš kokoši, vagabundov in ostalih osebkov v glavi zdolgočasenega in nedoraslega smrkavca, ki se mu zaradi ljubega csjta da tu gor hebat folk?
HALOŽANKA,
sam res me zanima zakaj ste vsi tako sveto prepričani da gre za moškega kljub temu, da se ona javlja kot ženska (gre se za žensko in to odraslo to smo že ugotovili). Prav zanimala, bi me psihoanalitična razlaga zakaj ji stalno pišete kot moškemu. 🙂
Sicer pa sej ti tud v tej temi zgoraj Pingvinka piše v ženskem spolu.
Barca se veselo smeji, 03.07.2021 ob 14:16
Kokoš vagabundska slabo ti gre. Najprej si zafural forum, sedaj pa še klikov ni več. Kr neke bedne teorije. Več ljudi je spamal forum, ker jim je to bilo omogočeno. Ti pa povsod vidiš Barco. Retard. He he
a koko je vagabund? sam kak da se pa ne oglaša več sedaj k je šel forum zugrunt?
Forum je zaprt za komentiranje.