Pineta-izkušnje
http://www.mysharesite.netfirms.com/
zakon je!!
Če ne pričakujete kakega hudega udobja, je Pineta super. Mi hodimo navadno za kak podaljšan vikend konec junija in uživamo. Sence čez glavo, hišice tik ob morju, sprehod do mesta fleten (s kolesom sploh:), plaža … no, ja. Idealna za iskat rakovice, malce manj idealna za res majhna otroke. Taka – skalnata, tam, kjer se kopajo otroci iz kolonije zabetoniran dostop do vode.
Je pa tudi odbojkarsko igrišče, igrišče za košarko in nekaj igral…
Bungalov (če greste v kranjski del Pinete – drugih ne poznam) je tak:
– zakonska postelja + pograd
– kopalnica (majhna)
– kuhinjski kotiček z enim mini štedilnikom (mislim, da sta 2 električni plošči), koritom in hladilnikom. Posode in pribora ni.
Aja – mi imamo 2 otroka (4 in 6 let) in smo bili tam lani in predlani (po 4 dni), pa smo se imeli lepo.
Hvala vam za info.
Asru,ja gremo v Kranjski del Pinete.
Povejte mi,kako je velika zakonska postelja in ali je prostor za prenosni kinderpet,kajti imamo 2 leti staro bejbo.Kako je kaj s hrano?Je dobro vzeti cel penzion,ali bo dovolj polpenzion?Vem,da je tam kuhinja.Ali imajo en menu za obrok,ali dva?In kako daleč so kaj sprehajalne poti do Marede ali Novigrada?Še to.Ali dobiš v bungalovu samo posteljino,ali tudi brisače?Hvala.
Lušno še posebej, če imaš male otroke. Je veliko senčke in nasploh lušno okolje. Odvisno je tudi v katere bungalovčke greš.Tam jih je ker nekaj. Tako, da ti za bungalov ne vem povedati.
Mi smo bili (je že zelo dolgo tega) v zidanih takoj ob morju poleg doma Gorenjske kolonije.Tudi prehranjevali smo se tam. Sicer je bila v bungalovu tudi kuhinja, ki pa je bila skupna. Bungalov je namenjen dvema strankama. vsaka ima svojo sobo in kopalnico z WC-jem. Smo bili s prijatelji in ni bilo problema zaradi kuhinje. Imeli smo se res super. Zvečer so se malo večji otroci radi zbrali na klopicah kakšno odbrenkali na kitaro, včasih tudi zapeli ali pa so se samo pogovarjali, včasih so se samo sprehajali (so šli pogledat do doma. Ponavadi je imela mladina plese..).. Malo manjši so sladko spali v bungalovčku. Mi pa smo s sosedi vrgli karte na terasiVčasi. Bili smo tako blizu morja, da se je slišalo šumenje valov… Lepi so bili tisti časi.
LP, Tally
Na njihovi spletni strani imajo tudi cenik.
http://www.pinesta.
Forum je zaprt za komentiranje.