Najdi forum

PIKNIK PLAC

Ali kdo ve za kakšen dober piknik plac v Ljubljani ali njeni okolici. Nekaj piknik placev se da tudi najeti za en dan, pa ne vem kje to je. Napišite naslove ali telefonske številke in malo opišite prostor, kaj vam je bilo najbolj všeč.

Hvala za odgovore

Piknike imamo mi ponavadi za reko Savo. Iz Črnuč se zavije proti nemški cesti cca. 100 m Na desni strani so drevesa in makadamska cesta v katero zaviješ, greš naravnost potem zaviješ na levo in greš mimo tenis igrišč in nato še enkrat zaviješ na desno in prideš do brunarce, ki je ponavadi zaprta okoli je pa veliko placa za piknike. Tam okoli je ponavadi tudi kar nekaj skupinic, ki imajo poknike vsak zase! Ta plac je zastonj in ga ni potrebno plačati. Vse potrebščine pa prineseš z seboj ( stole, mize,) >Jaz ponavadi naročim vsakemu posebej naj si prinese opremo za sedenje in športne dejavnosti z seboj.
.
LP,
M

Iški vintgar! Full dobr, pa še voda je zravn!

kaj pa kaksen prostor za piknike v okolici celja (stajerska)?

Ob Šmartinskem jezeru?

Če hočeš najeti piknik plac, pa da je zraven poskrbljeno še za hrano in pijačo in rekreacijo, ti predlagam piknik plac v Podpeči pri Ljubljani. To je prostor ob Ljubljanici. Če te zanima odpiši, pa dobiš natančnejše informacije.

LP, Dada

Darja,
prosim posreduj točen naslov in telefonsko kje in kako lahko rezerviraš piknik plac. Ali imajo žar, igrišča,….

Hvala za odgovor!

En dober plac je v Dolskem. Imaš nekakšno hiško, v kateri je voda, hladilnik ipd.
Zunaj je žar, pa igrišče za košarko, peskovnik, gugalnice, igrišče za nogomet.
Mislim, da se imenuje Korant.

Lp
Barbara

Ker me ni bilo doma , ti šele danes odgovarjam na vprašanje. Žar je, pečeje ti sami oz. po dogovoru. Poleg so tenis igrišča, odbojka, košarka nogomet, kanuji…
Pokliči na telefon 041 642-982(Jure).
LP, Darja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close