Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Piknik plac v Ljubljani

Piknik plac v Ljubljani

čau! bližajo se toplejši meseci in…moj rojstni dan! v mesecu maju bi rad organiziral piknik za približno 20 ljudi v ljubljani. če je možno, najraje kje ob vodi, da bomo lahko hladili pijačo in naše noge 😀 vso piknik opremo v bistvu imam, tako da iščem le piknik plac. kje v ljubljani lahko najameš kakšen piknik plac? do zdaj smo vedno prirejali piknike na naših vrtovih, zdaj bi bi šli kam v naravo, ob vodo in po možnosti, da bi lahko tam prespali v šotorih. če bo ravno naneslo 😀 na plan z nasveti in tisočkrat hvala!!!

Raje najemi lokal. je bolj kulturno, pa še vreme ni ovira.

Orehov gaj

Vaš link

ob Savi v Tomačevem je nekaj prostorov za piknik.
(RIC Ljubljana) oz Šport Ljubljana

ob Savi v Tomačevem je nekaj prostorov za piknik.
pokliči na (RIC Ljubljana) oz Šport Ljubljana

Pri nas v Podpeč imaš krasen plac ob Ljubljanici.

Pred par leti smo tocno to tak piknik (s prespanjem) imeli v podpeci ob iški. Super, edino zvecer se kar shladi, tam je vedno par stopinj manj kot v lju.

Reče se v Podpeči…zdej, a nakladaš al pa si yugovič/ka

Reče se v Podpeči…zdej, a nakladaš al pa si yugovič/ka[/quote]

uuuuu sorry lektor 🙂
Govorim kot mi paše.

Reče se v Podpeči…zdej, a nakladaš al pa si yugovič/ka[/quote]

uuuuu sorry lektor 🙂
Govorim kot mi paše.[/quote]
Ne delat preveč reklame za naše konce…je turistov čist preveč za vikende…

uuuuu sorry lektor 🙂
Govorim kot mi paše.[/quote]
Ne delat preveč reklame za naše konce…je turistov čist preveč za vikende…[/quote]
Čaki, da globalno segrevanje zahajca… bomo kuhani in peceni tam pri vas!

Ne delat preveč reklame za naše konce…je turistov čist preveč za vikende…[/quote]
Čaki, da globalno segrevanje zahajca… bomo kuhani in peceni tam pri vas![/quote]
Še dobro da ne grem dostkrat na Rakitno poleti…če pa že, gremo do hotela dopoldan, ponavadi iz Krima z biciklom, al pa v zidanco al pa v Krimčka….
Piknik plac v Podpeči je pa čez teden več al manj prazen ker nihče ne ve zanj…HB…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close