pikice po britju
Zdravo!
Tudi jaz sem imela iste probleme, pa sem potem enkrat tukaj na forumu zasledila da je ena napisala kako se brije in nima pikic. Briti se je potrebno vedno navzdol ne pa proti gor ali iz strani. Če se briješ navzdol se lahko tud vsak oziroma ko ti malo zrastejo pa se sploh nič ne pozna niti ne peče.
Jaz zdaj še dolgo to prakticiram pa je čist fajn.
Lp
Pri Veetu pazite ! Meni so se pojavili kar veliki rdeči fleki in koža me je srbela (neka alergija ?). No, tudi v navodilih zraven te depilacijske kreme piše, da lahko pride do reakcije na koži, tako da sem itak sama neumna, ker nisem najprej preizkusila samo na majhnem delčku kože. Kakorkoli, previdnost ni odveč.
Jaz sem imela isti problem in sem zato začela uporabljati brivnik, ki odstrani dlako z korenino. Na začetku je bilo med samim britjem za popizdit ker je res hudo bolelo, zdaj pa so dlakice veliko tanjše pa še kakšne tri mesece imam mir preden spet kaj pokuka ven. Prvi dan je res vse rdeče a si namažem z hladilno kremo in kremo proti vraščanjem dlak, ki se lahko uporablja večkrat. Zdaj je res super, ker je dolgo časa mir in je gladko, kar prej pri navadnem britju ni bilo več drugi dan. Zato ti priporočam, da malo potrpiš pa bo nekaj časa mir.
Tudi meni se po britju na klasičen način naredijo pikice. To je verjetno od tega, ker z britvico dlake samo odrežemo na nek način. Sem pa sedaj poskusila z depilacijsko kremo Sleep za občutljivo kožo in za predel obraza. Je pa krasna za bikini. Drugače imam bolj občutljivo kožo in res deluje. Pa še dalj časa imaš mir.
Forum je zaprt za komentiranje.