Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pike

Pike

Mi kdo prijazno razloži, zakaj to?

Vsake toliko opazim na družabnih omrežjih koga, ki piše na čuden način, namreč za vsako besedo postavlja piko, namesto presledka. Je to kakšen čuden avtomatizem ali pretvarjanje iz enega medija v drugega?

Najprej sem imela eno tako sosedo, sem pač mislila, da je čudna. Ampak zdaj jih opazim vedno več. Tudi msg in sporočila.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika54g1, 02.12.2021 ob 17:14

Mi kdo prijazno razloži, zakaj to?

Vsake toliko opazim na družabnih omrežjih koga, ki piše na čuden način, namreč za vsako besedo postavlja piko, namesto presledka. Je to kakšen čuden avtomatizem ali pretvarjanje iz enega medija v drugega?

Najprej sem imela eno tako sosedo, sem pač mislila, da je čudna. Ampak zdaj jih opazim vedno več. Tudi msg in sporočila.

Čudno.Jaz.Tega.Ne.Poznam.

Resno.Ni.Mi.Znano.

Po.Moje.Gre.Za.Same.Čudake.

??

Ok. Naučeni smo, da je pika na koncu stavka kot ločilo. Predstavljajte si, da gre vsak stavek v piko.

Tu na internetu je vedno nekje v ozadju delujoča umetna inteligenca, ki je nevidna. Vsak tekst, ki ga oddamo gre preko nekih “filtrov”. To čemur rečemo umetna inteligenca si zapomni vsako vejico in piko. Veliko ljudi, ki tako ali drugače delajo preko neta  se ne zaveda, da s tem tudi učijo umetno inteligenco. Ta tekst bom še enkrat oddal ampak brez pike na koncu stavka.

Tu na internetu je vedno nekje v ozadju delujoča umetna inteligenca, ki je nevidna Vsak tekst, ki ga oddamo gre preko nekih “filtrov” To čemur rečemo umetna inteligenca si zapomni vsako vejico in piko Veliko ljudi, ki tako ali drugače delajo preko neta  se ne zaveda, da s tem tudi učijo umetno inteligenco Ta tekst bom še enkrat oddal ampak brez pike na koncu stavka

problemi s telefoni, očitno

https://discussions.apple.com/thread/4851177

https://androidforums.com/threads/stop-periods-after-every-word.794189/

Tipkam. Na. Tablico. Dvakrat. Pritisnem. Na. Presledek. In. Res. Je. Za. Vsako. Besedo. Pika. Sedaj tipkam in samo enkrat pritisnem na presledek in za besedami ni pike. Hvala predhodniku za pomoč.  🙂

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 03.12.2021 ob 08:35

Tipkam. Na. Tablico. Dvakrat. Pritisnem. Na. Presledek. In. Res. Je. Za. Vsako. Besedo. Pika. Sedaj tipkam in samo enkrat pritisnem na presledek in za besedami ni pike. Hvala predhodniku za pomoč.  🙂

A, super, uganka rešena. Prvič vidim, da je dvakrat presledek pika.  Eno, nekaj novega, hvala ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close