Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pikapolonica – za Leno

pikapolonica – za Leno

Ojla, zadnjič si mi napisala, kako barvo bom uporabila, jaz sem krila naredila iz sladkorne mase (massa ticina) vanjo pa sem zamešala rdečo barvo za piškote, ma je vsseno malo potegnilo na roza. Čaka me še ena, bom uporabila malo več barve, bomo videli kak bo.
LP, branka

Branka, ali mi lahko napišeš, kje si kupila barvo z piškote in ali si sladkorno masa sama naredila (če si, kako oziroma kje si jo kupila)

Lp
Lena

Ojla, barvo sem kupila od Schwartau – 4 back6speise farben v Vele-tu, a po moje se dobi tudi drugje. A iščem kako še bolj naravno barvo, ta barva mi je kul ker zelo lepo pobarva. Sladkorno maso pa sem kupila v Črnučah v Pečjakovi trgovini, a moraš kupiti vsaj 4-5 kg, ker pečem kar nekaj tort, pa okraski, se mi je kar splačalo, pa še rok je imela zelo dober, stala pa je tam cca 6 000 sit. Še bolj se splača, če se dobijo recimo 4 kolegice in kupijo 4 kile, nato pa si jih razdelijo. Meni je ta masa zelo všeč, se krasno oblikuje.
branka

Branka, najlepša hvala.

Ojla, saj če rabiš kak košček te mase, ti ga z veseljem dam
branka

Kje tocno pa je ta trgovina? Ali jo imajo vedno na zalogi in ali jo lahko kar takoj kupis ali je potrebno cakati? Jaz sem jo kupila v Zitovi trgovini v crnucah, samo sem cakala, da so se nasli stirje kupci, da so lahko razdelili 12 kilsko maso na stiri dele.
Imas mogoce kak telefon da lahko poklicem.
Hvala

Ojla, sem malo zamočila, ni pakarna Pečjak, ampaka pekarna Vrhnika, zudi jaz sem čakala, da smo se našli štirje.
Pekarna Vrhnika, Prodajno razstavni center Črnuče, Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana,
tel.: 01/5613-858, faks:01/5613-292

Je v isti stavbi kot fitnes Moj fit, samo na drugi strani stavbe

Se mi je zdelo, hvala za telefonske stevilke. Jih bom kar poklicala in se pozanimala kako je trenutno s to maso.
Lep dan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close