Pika Božič
Mislim, da je večini moškim Pika všeč, ker sexy videz nenehno vzdržuje.
Nosi tangice tudi ko ima menstruacijo (kar smo imeli možnost videti na fotografijah:), tudi po porodu se ni zredila in ne hodi okrog v razvlečenih cunjah, ne fotografira se v domačih capah ob previjanju otroka, seveda skriva plastične operacije, itd…
Vzdrževati tak stil, to je njena služba. In kar dobro ji uspeva.
Tudi jaz bi si dala popraviti prsi, če bi imela denar, če ne bi imela strahu, da bo po operaciji prišlo do zapletov …..
Čeprav moj najdražji pravi, da ga majhne prsi pri meni ne motijo, saj bi si drugače izbral drugo, pa sem bila sama v obdobju odraščanja ves čas zakompleksana, ker sem bila “ploh” in ta zakompleksanost se me drži še danes. No, danes lahko to nekoliko korigiram z modrčki, pa tudi prsa imam nekoliko večja, ker sem se tudi zredila, samo kaj, ko je šlo več v rit, kot pa v prsi.
Zato priznavam, s tisto zdravo “foušijo”: blagor ji, tudi jaz bi bila taka, če bi bila lahko.
Vidim, da se že par dni dajete okrog seksi Pike. Naj še js pristavim piskrček: res je seksi, ampak lubice in lupčki! kdaj pa bo, če ne zdej, ko je mlada in telo čvrsto (kjer pa ni, se pa drgač pomaga). Njen cilj je pokazat svoje čare skoraj do golega. Povem vam, da je takšnih seksi bejb še na kupe, sam vse tega ne razkazujejo tako veselo naokrog kot Pika. Rada bi jo vidla čez 20 let, če še bo skakala v vročih hlačkah!! Za mene je prava baba (pozitivno seveda) Alenka Godec! Postavla se je na noge v že skoraj srednjih letih, shujšala, menjala imidž, redno vzdržuje svoj videz, kondicijo, težo (večina nas ve, da je to najtežje), ima družino, uspešno kariero… sploh je super!
Sicer pa, vsake oči majo svojga malarja, hvalabogu!
Joj folk, kolk ste cudni!
Vsak, ki hoce uspet v svojem poslu, ga mora opravljat dobro! Ona pac sluzi s svojim izgledom-zakaj pa ne, ce lahko!
Postave se pac ne da vzdrzevati samo z operacijami!
Pa verjemite mi, da se estradnice predobro zavedajo, da jih lahko vsak hip izpodrinejo mlajse in lepse.
Pa tud ne vem, zakaj bi morali vsi razlagat vesoljnemu svetu, da so si operirali to in to. Vsak ima pravico do zasebnosti.
Kolk punc je slo na plastiko, pa ne veste, pa ste mogoce vsak dan v stiku z njimi.
Vsak naj pred svojim pragom pometa.
Ne vem, zakaj se toliko obremenjujete z znanimi seksi bejbami. Normalno, da če si v takem poslu, da si pač ne moreš privoščit, da bi bil zanemarjen, čim lepši si tem več uspeha imaš. In zato je treba nekaj naredit. Postave ni dobila čez noč take. Itak pa ima denar za vse to in si lahko privošči osebnega trenerja, verjetno ji kar njen tip kak program napiše, pa tud kako operacijo si lahko privošči. . Če pač hoče iz tega kaj potegnit, pač mora, pa če ji je všeč ali ne.
Meni se niti ne zdi posebno lepa, ampak ji vseeno privoščim, da jo tako občudujejo. Katera pa tega nebi hotela.
Se strinjam z Xtrm.
Pika mi je dobra baba, tu ni kaj. Vedno mi je bla, že par let nazaj, ko je pela še pri Sound Attacku.
Njen odnos tudi meni ni všeč, sem jo dvakrat “trofla” v živo, pa se mi sploh ni dopadla, ampak roko na srce, če bi jaz bla na njenem mestu, bi mogoče tudi težko frajerko pičla! :))
Ja, to vprašanje – kaj je nekdo dosegel, je res vredno premisleka. če nekdo posname nekaj komadov, pleše in poje in dobro izgleda- to zame ni dosežek. zato me prav malo zanima, kadar na ulici srečam kakšno tako kvazi znano slovensko faco, ki se samo pojavlja na televiziji in je po možnosti “apolitična” (vsak, ki nima svojega mnenja, se razglaša za apolitičnega – to je v sloveniji že prav trend, glavni predstavnici pa sta Rebeka Dremelj in Nina Ivanič).
mene fascinirajo ljudje, ki res nekaj delajo in znajo – pesnik Uroš Zupan, kitarist iz ozadja Miro Tomassini, pa novinar Boštjan Videmšek, pa Mojca Mavec, pa tko naprej.
… Pikin dedek je zaslužen za njeno kariero, plastični kirurg za postavo, Kontrec za to, da ima denar, njena tupoglavost je zaslužna, da je pri 19-ih rodila otroka,..
Pa kaj vam je?! Koga briga ali je ali ni naredila šolo (ja, ima končano gimnazijo)? Koga briga, če si je do postave pomagala z operacijo? Kaj vam je?! Fovšija! Ženska je dobra za pogledati, pa kaj potem!!! Katera izmed vas/nas pa je popolnoma naravna?! Jaz, priznam, nisem. Imam pobarvane lase, pa tudi naličim se. :-0 Hudo! Nehajte se že spotikati ob njo. Nekaterim je všeč, drugim ne. Dejstvo pa je, da je uspešna. Kolikor časa pač bo. In vsak počne to, kar rad dela. Zato nehajte s fovšijo, ker pač niste VE uspele uresničiti otroških želja – biti oboževane od toliko ljudi… Sramota!!!
Keberček se je pa tkoooo razburrrrla….
Pa kaj pa je tko hudga, če mal zganjajo foušije tlele? Mene pa to nič ne moti. Bolš, da se tlele “spraznejo” k pa kje drugje. Sej konec koncev se samo delijo mnenja.
Dragi Keberček al Keberčka al kaj si že, sej tle nihče nikomur nič noče. Slovenčki mamo pa tko splošni kompleks s samozavestjo in ga najlažje (sicer lažno) dvignemo, kadar slišmo kej slabega o drugih, al pa sami kej povemo – zato, da sami bolš izpademo.
No, pa kaj. Konec koncev so slavni še najbolj potrebni potrditve in se zato izpostavljajo – torej je samoumevno, da popapacjo tut kakšno pikro na svoj račun.
Dokler nikomur škode ne delaš, je vse OK, a ne?
Pa miiiirne živčke, no, sej bo še vse v redu… : )
Ok, dobr zgleda gor, dobr dol. Jst bom samo pripomnila, da sem poučevala na srednji šoli, ki jo je ona obiskovala, pa da je bila že takrat skrajno nesramna in zafnana smrklja da druzga ne morem rečt. Po pripovedih njenih sošolcev je že pri 14 letih hodila v disco do zjutraj…pol se vprašaš tud kakšni so to starši…
Pa saj nima veze, vsak se znajde po svoje, če imaš pa glas in stas, pa tolk boljše
Uh, ja pametnjakovič, bi te rada videla v vlogi učitelja, ko bi ti vsak mulac upal rečt, kar mu pade na pamet, bi videla tvoje jeklene živčke… Pardon, normalne.
Bi rekla, ja, da ko je bil tito in partija, je bilo tudi v šoli vse skupaj malo drugače, več spoštovanja predvsem.
Pa itak, zdaj sem zašla čisto na drugo temo, kot si rekel. kapo dol, pika je ipak kr huda bejba!
Ampak je tudi nekaj res Nya – spoštovanje si moramo zaslužiti. Sama poznam precej učiteljev in lahko rečem, da jih je manjšina predana poklicu. da se le malo potrudijo, predvsem pa kažejo tisto svojo nadutost, ker so pač učitelji. In moč… So pa drugi, ki so vredni vsega zlata. Se ukvarjajo z učenci, se jim dejansko gre za znanje. In verjemi, take učenci tudi vzamejo za svoje in jih spoštujejo…
Je pa tudi res, da je v teh časih vse premalo tega spoštovanja. Ne vem, morda se vsi skupaj ne potrudimo dovolj…
Forum je zaprt za komentiranje.