Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pika Božič – ogrožena

Pika Božič – ogrožena

No, tudi jaz poznam nekaj hokejistov, ki igrajo skupaj z Dejanom v reprezentanci, pa večina prizna, da je to le čvek. Seveda… Un je reku, da mu je od kolega kolega, od njegovga kolega najboljši prijatelj povedal, da je bil s Piko…

Mislim. Malo pomislite, koliko gorja lahko naredite v eni familji in to vse le zaradi govoric. Najbolj sigurno pa ve edino ona sama, a ne. Pa naj tako tudi ostane – po njeno. Ne vidim smisla o tem pisati na forumu. Če že nje ne marate, ker je “taka”, pomislite na malo deklico, ki ni nič kriva. Naj se sami zmenijo – če se sploh imajo kaj…

Če bi jaz hodla gola po svetu, bi me verjetno tudi kdo zalezoval.
Naj pazi kaj dela. Sama sebi škoduje.
In kolikor vem, odškodnine ni, še sam pripomoreš k nastanku škode.
Ostane ti samo škoda.

Briga Piko kaj ene ženskice tu na forumu o njej klobasajo. Pa če jo hvaljo al pa opravljajo.

Meni se zdi Pika vulgarna, prostaška, muziko ima zanič. da jo pa nekdo zalezuje si je pa verjetno zmislila in si na ta način dela reklamo. V naši mali vasi v prvih 10 minutah najdeš veliko lepših in postavnejših punc kot je ona.

Razen postave Pika sploh ne zgleda aexi, če bi bila v trenirki jo nobeden niti opazil nebi!!!!

Zgleda kot bi imela 30 let ne pa 23!!!!

Sigurno pa do da jo nekdo zalezuje ni res, vsaka reklkama ja dobra!!!!

res je tudi da na ulici najdeš veliko lepših punc, ki jim ni treba hodit na pol golih da bi bile sexy!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close