Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pika Božič – ogrožena

Pika Božič – ogrožena

Vse tiste cvetke, ki ste tako zelo fovšljive Piki… Ste ji fovšljive tudi, da jo nekdo zalezuje, prihaja neposredno do hiše in pase zijala skozi okna? Da ji pošilja maile, da jo pofuk., nato pa razkosal in vrgel v jezero? No, ste še tako fovšljive?! Pa ne mi zdaj, da je to pač cena, ki jo mora plačati – prenašati take stvari. Malo se zamislite!

Kaj misliš, da vsem tistim, ki Pika ni všeč, da smo ji fovšne? Meni osebni ni všeč ona, ne njena glasba in niti njen nastop…

Prav nič takega ne vidim na Piki Božič, da bi sama hotela imeti. Enostavno nima za moje pojme tistega “nekaj” v sebi, kar bi me očaralo. Tudi meni njen nastop in glasba ni všeč. Da jo pa nekdo zasleduje in ji grozi je pa zelo hudo in upam, da se ji ne bo nič zgodilo.

jaz pa v jok pa na drevo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Če je res tako hudo in je možno, da so grožnje resnične.. zakaj si en omisli enega telesnega stražarja za 24 ur? Keša ima dovolj, da bi si ga lahko privoščila…

Men osebno pa Pika ni slaba… ok, njena glasba sicer ni bog ve kaj, ampak se mi pa dost slabša zdi kaka druga pevka npr. Helena Blagne, kot pa ona. Glede tipa, ki jo zalezuje pa – uf, ne bi hotla bit v njeni koži, upam, da se bo naveličal…

“Človek ne more ničesar ljubiti ali sovražiti, če tega prej dobro ne spozna. Velika ljubezen se poraja iz dobrega poznanja ljubljene stvari; če je ne poznaš, jo boš ljubil malo ali pa sploh ne.” Leonardo da Vinci

Žal se omenjena pevka povsem drugače obnaša od ostalih pevk . Izzivajoče .

tudi meni se zdi, da se kot žena in mama ne bi smela tako vulgarno obnašati

Nekateri pa res vse naredijo za lastno propagando! Naj se promovira raje s svojimi kvalitetami, ne pa z banalnostmi!

Dejan Kontrec press.

se strinjam…to pa izzove v javnosti oziroma pri “oboževalcih” razne čudne reakcije….

Upam na boljše!

No, ja. Tudi, če je izzivalna, to še ne da pravice nekomu, da jo surovo napade, pof., razseka in vrže v jezero. Ali pač? Dajmo se potem vse oblačiti v dolge, zapete obleke z rutami na glavi. Ah…

Simona, ja, bi bilo fino, če bi bila to vse izmišljotina. Pa žal ni. O Piki se pa tudi brez tega že dosti piše. Pa mislim, da to niti ni njen namen. Žalostna si, res.

Pika je čist kul.Pa sem ženska,pa tko rečem.K priznam po resnici,da ful dober zgleda in je od vseh znanih slovenk najbolj lušna.Pa kaka Natalija,prosim!!!!Do kolen ne seže njeni postavi.Čist prvošim Piki,da se tko obnaša,ker se lahk.P osebno sem jo vidla, pa ni nič zvišena,res pa je da se ne bo na kolena metala pred drugimi,kdo bi se pa.Ne bi raj kakšne komentarje imajo nekateri iz tujine o slovenkah.Glejte film Ali G pa vam bo vse jasno.Tko,da Pika je vsaj nekaj s čimer se lahko pohvalimo in ji želim še naprej velik uspeha.

Adijo pamet!

DRAGA ENA A JE TEBI TO KUL,ČE JI SREDI KONCERTA IZPOD ŽE TAKO MINIMALNEGA MINIČA VSI NITKA OD TAMPONA?HALO BODI PAMETNA
ČE JE PAČ TAKŠNO OBNAŠANJE NEKAJ S ČIMER SE SLOVENIJA LAHKO POHVALI,POTEM RES ADIJO PAMET.
ČE BI BILA DEC ŠE KOLESA NE BI NANJO PRISLONILA,PA ČE BI BILA ZADNJA NA SVETU.

Meni Pika deluje full packa. To, da jo nekdo zalezuje pa verjetno sploh ni res. Ne verjamite vsega kar piše v trač revijah, ker samo nakladajo.
LP, ina.

ina.

a dej no,sam ljubosumne ste.Kar zatiskajte si oči.Zato pa pravjo,ko grdo žensko zagledajo go back to Slovenia.Itak,da novinarji vse iščejo,da najdejo,kar pri tebi pač ne morejo,ker nisi znana,žal.Pa saj vseen,vsak ima svoj okus,js pač povem ka si še drugi mislijo k poznam folk iz drugih držav,pa jim je naša pika k pridejo najbolj všeč.Vse ostale so pa za njih preveč obične.

ja punce ste ljubosumne da je kar hudo. Je izivalna,….- to je njen biznis. Daj poglejte si pevke po svetu-s tem služijo denar. Meni se zdi zelo sexi in kapo dol, da zgleda tako dobro po porodu- meni ne rata. Njen mož je sigurno zelo ponosen na svojo ženo-bi bil verjetno tudi vaš, če bi tako dobro zgledale. Sama ljubosumnost vas je pa reče katera kaj hoče

Ve ste vse ene pizde, da veste. Jest sem ta k jo čem pofukat !

sej ga ma zdej!

Kako mi grejo na živce tiste ženske, ki mislijo, da so vse ostale ženske ljubosumne na Piko in ostale. Ta ženska mi je antipatična in za nič na svetu ne bi bila rada na njenem mestu.. pa tudi če ne izgledam tako “fenomenalno” kot ona.

Pika Božič že zgleda ok in vse samo bi bla lahko uvidevnejša do Dejana. Glede na to, da mirno prenaša njeno nezrelo obnašanje in doma pazi na hčerko bi bla lahko ona vsaj tok dobra, da ga ne bi non stop varala in oba zanemarjala…

men je ona kul, kakorkoli obrnete, sicer je pa ena debata na to temo že bila. lepa mi je ful, še posebi njena postava je hvale vredna. mogoče edin muska mi ni glih kul, ampak to je čist stvar mojega okusa.

dej Anabela, ko pa morš vedt da ga vara??
mislm, mal razmisl predn kaj napišeš.

Mi ni treba nč razmislt, ker je moj hokejist in poznam tut velik drugih in pač zvem take stvari. Zato ti ni treba slepo brant našo Pikico. Men je usen nej dela kar če, js sm sam povedala svoje mnenje. In zarad teh stvari mi gre ona na živce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close