Pijan prevaral ženo
Pozdrav!
Priporočam, da ji poveste, saj v zakonu velja zaupanje. Torej, če ste njeno zaupanje izdali, je prav, da ji poveste za to. Posledice je absolutno treba nositi in sprejeti kakorkoli se bo odločila. Ne razumem čemu ste potem sploh pili oziroma se napili, če veste da alkohol opija in s tem uničuje življenja ljudi. Bodite pošteni, če jo imate radi in ji povejte in se soočite s posledicami. Upam, da vam odpusti, vendar takšnega zaupanja (če ga ima v vas) ne bo več imela.
Lep pozdrav
Alkohol ni opravičilo, ampak še dodatna obtožba!
Da imam jaz s tabo tri majhne otroke, ti pa seksaš z eno babo tam, ma bi moral kar dost dolgo klečat pred mano in prosit, da te vzamem nazaj.
In moral bi biti odslej priden in zelo zelo dober mož, da bi ti kdaj oprostila.
Aja…pa še to…Pa ne da se ga še napiješ zraven?
Pa daj mi povej, katera mama te je to vzgojila? Se je tvoj oče tudi napijal z alkoholom in šlatal tuje babe?
Serješ ga, stari, sto na uro!
Morala in etika v Sloveniji in verjetno tudi drugje po svetu je definitivno na izjemno nizki ravni. Komentarji številnih na tem forumu to samo še potrjuje. Če izloščimo bistvo kar naj bi se zgodilo je bilo to, da je ena oseba prevarala svojega partnerja. Če bi bil prevaran jaz, bi želel to vedeti, takoj. V tistem trenutku pa se zame “ljubezenski” odnos tudi zaključi.
Forum je zaprt za komentiranje.