Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pijan prevaral ženo

Pijan prevaral ženo

[/quote]

In zdaj so mediji krivi, da je on varal al kaj? Če ga ne bi biksal, tudi mediji zaradi njega ne bi imeli biznisa. Simple. In mimogrede, misliš, da jo je res samo enkrat in ravno takrat je bil nekdo s telefonom tam in vse posnel? Neverjetno naključje.

Ne priznaj! Nikoli ne priznaj! Tako priznanje naredi samo skodo, nikoli koristi. Predelaj in pozabi!

In zdaj so mediji krivi, da je on varal al kaj? Če ga ne bi biksal, tudi mediji zaradi njega ne bi imeli biznisa. Simple. In mimogrede, misliš, da jo je res samo enkrat in ravno takrat je bil nekdo s telefonom tam in vse posnel? Neverjetno naključje.
[/quote]

Ne, mediji nisokrivi za njegovo varanje.
Mediji so krivi za njegov samomor.

Mucek, ce bi tebi vsaj malo bilo do svoje zene, ga nebi tisal drugam 😉 zaj pa ce si bil taki frajer da si na druzinskem dopustu se z drugo tisal, pa bodi se taki as pa priznaj, pa upam da onih par minut potiskanja (pa tak se verjetno niti prau ne spomnis ce si bil kao pijan) ti je blo tolko vredno. Tudi moj frajer (pa je to bil sele zacetek nekega pisanja preko spleta, sva imela probleme pa namesto da bi z mano resil, je raje iskal resitve po internetu, se predstavljal da sem bivsa zena, da ze locen, da od locitve mu ostala hisa, avto, deljeno skrbnistvo nad otrokoma itd itd). Sem cez kaki teden opazila drugacno obnasanje, in seveda zacela vrtat v njega. Po 3 tednih priznal, celo sam mi dal telefon naj preberem sporocila, tako grozno ga vest pekla. Ok, na videz sem oprostila in se delam da vse ok,on se blazno sedaj trudi, celi skesan, in bi po trepalnicah skakal ce treba, ampak… na skrivaj pa pripravljam locitvene papirje, da na koncu bo dobil koliko je tudi sam prispeval v zakon – torej nic 😉 zivima v hisi, ko sem jo jaz podedovala, vozil se avto, ki sem ga jaz kupila in odplacala. Za praznike mu pripravljam celo zabavo. Namesto da razmisljal z kurcom, bi uporabljal zgornjo glavo, zdaj taksnega, ko vem da vsakic ko lahko nastopi neki problem, bo iskal resitev drugje, ga ne rabim oz niti nocem ga… Tak da, moj predlog… Ce se ti zdi da zena nekaj sumi, verjemi da res sumi in slej ko prej bo zvrtala. Tak da, bodi ded pa priznaj, je ne poznam, mogoce ni tak trmast pa pikoloven karakter kot jaz, in ti bo celo oprostila pa se vedno cuzala jajcka kot da te ima najrajsi. Ali pa vrgla ven. Samo dve varijanti sta – ali bo oprostila ali pa ne… Ampak glej z pozitivne strani – ce ti nebo oprostila, se vedno lahko z kufri gres do bratranceve sosede pa jo natepavas do mile volje 😀

Povedano iz prve roke.
Jaz sem moje prevaral pred dobrim desetletjem in ji to tudi povedal.( samo enkrat v zakonu 25 let)
Od kar je za to zvedla me ne mara več, imava jebo v zakonu.
Če bi to vedel, bi jo še neštetoktar prevaral, pa ji nikoli ne bi povedal.
Sam pri sebi bi razčistil zakaj sem jo.
Zakaj bi ji moral vsako stvar povedat, ona pa meni samo tisto kar je nujno.
Moški smo prepošteni za ženske.

Bilo je prvič in zadnjič pod vplivom alkohola. Nikoli prej ne nje, ne bivših nisem varal. Priznal ne bom, ker bi to pomenilo ločitev, kar pa nočem, na žalost bom moral še malo lagat dokler se ne pomiri, dokazati tako ne more nič, se bo že pomirila sčasoma.. Mi je pa izredno žal in se to ne bo nikoli več ponovilo.

[/quote]
ne zvedeli smo po zaslugi enega mozoljastega najstnika, ki si ga je drkal na fafanje.
in je mislil, da bo hudi đek, če bo na youtubu objavil, kako drugi onegavijo.

Kaj pa če bi bila zadeva obratna? Da bi ti otroke dal spat in zaspal, ona bi te pa prevarala? Kako bi ti blo? Bi tud hotel, da ti taji? Da laže? Da govori, da nimaš dokazov … Postavi se v njeno kožo. Dej ji možnost izbire. Lahka, da ti bo oprostila, lahka da ti ne bo – ampak bo vsaj njena odločitev. Tako kot bi bila tvoja, če bi te ona prevarala.

Pa še nekej: zakaj pa ti nisi šel z njo otroke dat spat? Trije otroci so napor, a si ne zasluži, da ji pomagaš? Morda si jo pa hotel prevarat že tisti trenutek, ko je soseda začela flirtat s tabo … zdaj ji boš pa še lagal. Noro. Res si zaslužiš medaljo. Imej jajca, pa ji povej.

Alkohol nikoli ni izgovor za kaj takega! Pijanci imate vedno to mnenje, ce sem pijan, nisem kriv.

Kriv si:

1. Da si se ga napil ko sv**ja
2. Da si ostal dlje kot zena
3. Da nisi sosedi jasno dal vedeti da te ne zanima
4. Da si sel z njo k njej
5. DA SI PRAVARAL ZENO!

Kakor koli zene si ne zasluzis, boljse da ji poves, bodi vsaj toliko odgovoren in trpi posledice svojih dejanj.

Popolnoma zasluzeno te ne mara vec. Cisto sam si si kriv. Prevec te ima rada da bi te zapustila, ti pa se upas rect da bi jo se veckrat prevaral?!

Oprosti to ni normalno.

jaz sem tudi svojo prevaral, močno pijan, večkrat… sem pa ugotovil, da mi veliko boljše stoji, če sem pri varanju trezen… Pa tudi lepše bejbe si pol zberem… mal za razmislit, če se ga splača prej napiti

Ne, mediji nisokrivi za njegovo varanje.
Mediji so krivi za njegov samomor.
[/quote]

Bedarija. Nihče ga ni ubil, ampak si je sodil sam. Torej je kriv on, nihče drug. Vsak se sam odloči, kakšno pot bo izbral v življenju.

This.. is… Just… Not… Normal..

Če zdaj trpiš je to posledica lastne odločitve in za to moraš prevzet odgovornost, razčistit sam pri sebi. Zdaj te peče vest (še vedno se ti gre le zate) in bi se rad znebil bremena in s tem boš uničil zvezo. Če je nisi že. Praviš, da se je spremenila… potem morda ve, pa ne more dokazat in noče tega ven spravit, ker imata 3 otroke. Zelo drzno sicer, moram reč.

Ta objava in komentarji spodaj samo potrjujejo, kar se ve že dolgo.

Tipi ste prasci in totalni egoisti.

Prevaral si jo, ker si TI to želel.
Ostal si na žuru in ji nisi pomagal z otroki, ker si TI to želel, in ker so TEBI ugajala flirtanja te druge ženske.
A si za sekundo pomislil, kako se pri tem počuti žena?
In zdaj ji ne boš povedal, ker si TI tisti, ki si ne želi ločitve.

Kaj pa ona? Kaj pa če si ona ne bi želela več biti s tabo?
Moški ste samo “jaz, jaz, jaz”. Še takrat, ko nam predstavite stvari, kot da so za nas, so v resnici za vaš lasten ego in za tisti butast pimplast privesek.

Mediji so krivi za marsikatero sranje, ki nebi bilo treba, da se zgodi, ker so požrešni. Boli njih za poslanstvo javnega obveščanja in ozaveščanja, ker določene stvari tudi zatajijo, če jim le tako velijo naročniki, ki jim za to tudi dobro plačajo. Denar je njih vladar.

[/quote]

[/quote]

In kljub temu je vsak svoje sreče kovač. In vsak ve, da ima vsako dejanje posledice, lahko tudi zelo neprijetne. Odločitev je na nas samih.

Moj nasvet; predelaj sam v sebi in pozabi…..imel sem podobno štorijo, obadva poročena, bila pod vplivom alkohola na neki žurki in sva se poseksala… žrlo me je en par mesecev, nato sem pozabil…. upam, da nikoli ne povem, ker imam ženo zelo rad, žal mi je, da se je sploh zgodilo…

Kaj da ne, tista potrebnica ga lahko identificira po spolnih organih (najbrž).

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Ne bom lepo napisala. Amm lej kar si si skuhal pojej. Malo se delaš nedolžnega pa ja spil sem malo. Kot da je alkohol kriv hočeš prikazat. V resnici pa si tak da takoj ko bi bila prva prilika bi ženo prebaral, pa piši zdaj kar češ in se zgovarjaj. Kar komu drugemu nakladaj ja saj drugače sem zvest in ostale budalije pocukrane. Nismo ženske tolk neumne za kulkrt nas mate in je to v vaših glavah bolj da kaj ne vemo. Ne jezi se na njo, se opravičeno tako obnaša ker ja res ni nora in nekaj sumi. V takih situacijah si rajši želi da znori, da da ven iz sebe. Ker to ko mi tuhtamo nekaj v sebi mi verjemi da je najhujše 😉 Boljš je da damo jezo ven, v nasprotnem prumeru si…. sam dokončaj stavek. Glupe res nismo, ker sama pred mnogimi leti sem takoj vedla za prevaro oz začutila da se je to zgodilo in ne boš verjel je prišlo na dan zelo kmalu da je res tudi bilo tako. Tako da ja velikokrat ni ravno v naših glavah da si domišljamo. Al kaj praviš ti na to avtor? Jaz vem da se ne bi mogla pretvarjat da je vse ok če bi čutla da neki ni ok.
[/quote]

Ni alkohol kriv, kriv je Janša. 😛

Ti si mi sicer kar simpatična, ampak tale nakladanja, kako ženske začutite prevaro, so pa kup volovskega dreka in upam, da boš za to zavajanje naivnih moških kaznovana tako, da ti tvoj tip naslednjič ob ejakulaciji zadane oko. 😛

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Nisi bil ti nič pijan. Mogoče si popil tist kozarec ali dva, ampak pijan nisi bil. Pijanemu tipu ne stoji in če si jo ruknil, si bil kar lepo trezen in dobro vedel, kaj počneš. Vsaj toliko bodi dedca, da vsaj sebi priznaj, da samo izgovore iščeš, če že nimaš njej jajc povedat. In ve, bodi brez skrbi. Take stvari se hitro obelodanijo.
[/quote]

Tvojemu tipu ne stoji, če je pijan? Ok, če je mrtvo pijan, verjamem da ne, če s esamo opoteka pri hoji, pa da mu ne stoji, pa ali je že star več kot 60 ali pa je nekaj narobe?

Popolnoma zasluzeno te ne mara vec. Cisto sam si si kriv. Prevec te ima rada da bi te zapustila, ti pa se upas rect da bi jo se veckrat prevaral?!

Oprosti to ni normalno.
[/quote]

Evolucijsko so moški drugače narejeni. Džingis han je pofookal toliko žensk, da je še danes v sorodu z njim kar nekaj {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prebivalstva v Aziji.

Njega dni so ženske pač sprejemale tudi to, da so njihovi možje na bojnih pohodih ali daljših poteh na veliko praznili moda v druge ženske.

V tej zgodbici je res samo ena rec: prevara. Izgovarjanje na aklohol zame ni opravicilo, pac pa se en razlog, da takemu cloveku pokazem vrata. Kdo pa kaj hoce s takim luzerjem?

tipicni slovenc

?

Se je pač zgodilo, nisi ne prvi ne edini. Lepo da se zavedaš, da to ni ok, in verjamem, da ne nameravaš ponoviti. Bodi tiho, ne ruši miru, sprejmi napako, vest te bo še malo pekla, a to spada zraven. Eno je skok čez plot, še sploh v takšnih okoliščinah, drugo pa redno varanje.

Tudi sama ne bi želela zvedeti, če se bi (ali pa če je) mož kdaj tako s pozabil. Če bi se to zgodilo meni, mu tudi ne bi povedala. Kot omenjeno, drugo pa je redno varanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close