Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pijan prevaral ženo

Pijan prevaral ženo

Poročen sem dobrih 10 let, živiva skupaj že cerka 7 let, imava 3 majhne otroke. Letos poleti, ko smo bili na morju pri bratrancu pa sem prevaral ženo pijan s sosedo bratranca. Bratranec je imel ravno poleti rojstni dan pa smo malo preveč spili, žena je šla dat otroke spat in zaspala tudi sama jaz pa sem ostal sam s to sosedo in bratrancem. Že ko je bila žena zraven, omenjena soseda ni ravno skrivala flirtanja, ko smo ostali sami je pa sploh navalila. Seksala sva pri njej doma, zjutraj pa sem se izmuznil od nje k ženi. Se cela 4 dni kolikor smo ostali tam sem se tresel da ne bo kaj povedala komu, ne ve niti bratranec. Žal mi je bilo že takoj naslednji dan, nisem ravno sorta, ki bi bila redno nezvesta, do sedaj sem bil vedno zvest. Vest me razžira že nekaj mesecev in ne vem kaj naj naredim. Priznati ji nočem, čeprav imam občutek, da nekaj sumi, ker se je kar spremenila od takrat, stalno nek dvom vame, kot da me želi ujeti na čemu. Odnos imava sicer kar ok. Kaj naj ? Ji priznam pa upam, da oprosti ali naj držim to v sebi?

ne povej ji, ampak sam predelaj pri sebi. Kaj boš njej nalagal breme. Za ostale se ne sekiraj, nihče nima dokaza, tudi če bi ti kdaj kdo očital se pač laži in vztarajaj na svojem.
Na nehaj pit!

Ti nimaš ne žene ne otrok, imaš samo bujno domišljijo.

Povej ji čez 20 let, pa ti bo oprostila, vsaj glede na mišljenje populacije na tem forumu…
Upam, da te je vsaj dobro zadovoljila, da nisi skočil čez plot na posušeno travo 😉
Samo ne sekiraj se, mogoče te je tvoja v tem času prevarala dvakrat!

Se pravi, da sta se najprej poročila, šele čez tri leta sta se pa skupaj preselila?
Torej žene in otrok nimaš, imaš pa bratranca s seksi ženo, ki bi jo, če bi le imel priliko, pa veš, da si prevelik luzer in lahko samo sanjaš o njej.

Ne povej ji…
Tudi, ce bi ji povedal, bi ostala s tabo, ampak potem si ga najebal..da ne govorim o otrokih.
Ce te vest pece..
Jebiga naj te pece…

Njej pa ne povej, bo prehudo…

Šuti i trpi… Si pa svinja sicer… to se ne dela!!!

Obvesti jo, da ima 1x v dobrem. Ti bo takoj malo lažje 😉

Ne bom lepo napisala. Amm lej kar si si skuhal pojej. Malo se delaš nedolžnega pa ja spil sem malo. Kot da je alkohol kriv hočeš prikazat. V resnici pa si tak da takoj ko bi bila prva prilika bi ženo prebaral, pa piši zdaj kar češ in se zgovarjaj. Kar komu drugemu nakladaj ja saj drugače sem zvest in ostale budalije pocukrane. Nismo ženske tolk neumne za kulkrt nas mate in je to v vaših glavah bolj da kaj ne vemo. Ne jezi se na njo, se opravičeno tako obnaša ker ja res ni nora in nekaj sumi. V takih situacijah si rajši želi da znori, da da ven iz sebe. Ker to ko mi tuhtamo nekaj v sebi mi verjemi da je najhujše 😉 Boljš je da damo jezo ven, v nasprotnem prumeru si…. sam dokončaj stavek. Glupe res nismo, ker sama pred mnogimi leti sem takoj vedla za prevaro oz začutila da se je to zgodilo in ne boš verjel je prišlo na dan zelo kmalu da je res tudi bilo tako. Tako da ja velikokrat ni ravno v naših glavah da si domišljamo. Al kaj praviš ti na to avtor? Jaz vem da se ne bi mogla pretvarjat da je vse ok če bi čutla da neki ni ok.

Ne povej ji, ker jo boš samo ranil! Mogoče boš celo razdrl svojo družino! Žena potem nikoli ne bo imela več zaupanje vate. Lepo trpi, bodi ljubezniv z ženo in upaj, da nikoli ne izve!

Si bil pač pijan…. tko pač je, ko je človek pijan.

Res pa je, da moraš to nekomu povedati, mogoče psihologu ali nekomu, ker sicer te ne bo nehala vest pečt, ampak bo čedalje huje….

Še en tak ja. Kar naj vas peče vest takšne 😉 Se pač zgodi praviš. Saj se vam bo takim tudi ko se bo vaša žena hotla še s kerim drugim poigrat kar tako, se zgodi ane 😉

Spil malo… bil pijan….
Vsak izgovor je dober, ko se je treba pogledati v ogledalo.

To če si bil v vinjenem stanju se ne šteje kot preljuba. Vsaj pri nas na štajerskem je tako.

Očitno vas je takih ki varate malo morje.

Ne ji poveda! Sploh ce bi rad ostal z njo in je bil ta seks res samo 1x brez custev in ti je sedaj zal.
Ce bi bila jaz tvoja zena potem raj je vem. Ker ce bi vedela,bi najebal.

Sej ji ne rabiš povedat ker že ve. Lahko bi se nehal pretvarjat…

Če si iskren, če veš, da tega ne bi naredil trezen in veš, da ti pomeni vse, da ohraniš zakon, potem ti svetujem takole. Najprej napiši ženi pismo. Razloži kaj se je zgodilo, kako se je zgodilo in kako zelo žal ti je, da je do tega prišlo. Da nisi hotel, niti nočeš takega življenja, da si želiš, da bi lahko to izbrisal, ampak ne gre. Da te razžira vest, da nisi človek, ki bi lahko enostavno to dal na stran, kot da se ni nič zgodilo. Vendar si se odločil, da ji ne poveš, kar si storil. Ker bi s tem prizadel njo, vajino ljubezen. In da edino kar lahko sedaj narediš, je to, da se ji poskusiš z drobnimi dejanji odkupiti in da ji z vsakim dnem sporočaš oprosti. Pismo datiraj, zapri in dobro skrij, tja, kjer ga ne bo žena nikoli našla. Nato pa, če si iskren, vsak dan naredi malenkost zanjo. Zjutraj ji skuhaj kavo, prinesi ji cvet iz cvetočega grma in ji ga zatakni za uho, objami jo, povej, da je lepa, zmasiraj ji vrat, poljubi v komolčevo zgibo, kupi ji kar veš, da si po tihem želi, pojdi z njo v kino gledat jokav film in jokaj z njo, pojdi z njo v gledališče, če veš, da si to želi, bodi kavalir, odpri ji vrata, … mnogo je priložnosti, da ji pokažeš, da ti je mar za njo in da jo ljubiš. Če bo kdaj zvedela za afero, ne zanikaj, samo izroči ji pismo in ji povej, da ni dneva od takrat, ko ti ni bilo žal. Ne, ne bo te zapustila, na tak način prav gotovo ne, ti pa boš pritisk, ki te sedaj duši, transformiral v dejanja. Počasi bo boljše, tudi tebi.

Ženske nismo neumne, da tega ne bi opazile, začutile. Naš instinkt je močnejši od vseh prevar in sktivnosti. Vprašanje je le, koliko nam je še mar za to osebo. Če še kaj čutimo, se bomo pustile razvajati kot kraljice, zraven pa delale, da nič ne vemo.. do groba če je treba… seveda vse oprostile. Če nam pa ni mar, si s tako potezo samo še bolj potrdil naše slutnje in takrat je konec. Zato je iskrenost po mojem še vedno najboljša karta, ko zafrkneš. Poveš, pa kar bo, bi itak bilo prej ali slej. Pa naj je nov začetek ali konec.

glede na to, kak se obnaša, žena ve
noče pa se s tem soočit, ker noče zadeve rešit, tak, kot je to treba

Težka. Ne bom ti moralizirala, verjamem da se sam dovolj žreš.
Jaz bi ji povedala, ker mora imetiona pravico, da se odloči, ali želi s tabo nadaljevati ali ne. Ni nujno, da bosta šla narazen, niti da ostaneta skupaj. Ubilo vaju bo to, kar se zdaj dogaja.. saj veš, da svoje partnerje poznamo po pogledu, malih kretnjah, po tem koliko stotink sekunde nekdo porabi preden odgovori. Najraje bi ti svetovala kot ostali, da ne povej, ampak temu ni konca in tudi čez 20 let te bo to žrlo. Jaz sem tudi naredila neumnost enkrat, ampak sem se samo poljubila z nekom (ko sva bila s sedanjim možem skupaj 3 tedne) in sem mu povedala (ko sva bila skupaj pol leta). Žal mi je, da sem to naredila in še danes obžalujem ampak časa ne morem zavrteti nazaj in povedala sem mu, da ima možnost iti narazen.
Jaz ti svetujem da povej, ker z leti ne bo lažje

Nisi bil ti nič pijan. Mogoče si popil tist kozarec ali dva, ampak pijan nisi bil. Pijanemu tipu ne stoji in če si jo ruknil, si bil kar lepo trezen in dobro vedel, kaj počneš. Vsaj toliko bodi dedca, da vsaj sebi priznaj, da samo izgovore iščeš, če že nimaš njej jajc povedat. In ve, bodi brez skrbi. Take stvari se hitro obelodanijo.

Daj ne kompliciraj in ne delaj neumnosti. Tiho bodi glede tega. Velika vrjetnost da te je žena tudi že prevarala. Kar je bilo je bilo. Razžiraš se zaradi neumnosti. Poznam kar nekaj ljudi, ki so ženo prevarali že stokrat pa noben ne joka i jamra zaradi tega. Bod dec!

To, da nekaj dvomi vate, je verjetno zato, ker sam oddajaš take krivdne signale, ne da bi sploh vedel. Kaj pa je bilo s to sosedo? A je bila res tako huda na izgled ali je bila samo živalska privlačnost oz energija? Mene čudi, da gre nekdo pijan v to, ker me alkohol popolnoma razoroži, kar se tiče spolnosti.

Res? Neki ravnatelj je pred leti ženo samo 1x, pa je cela Slovenija vedela za to po zaslugi “poštenih in dobronamernih” medijev, ki niso in niso nehali, samo da so imeli biznis. Posledica: Uničena družina in samomor. Hvala “neodvisni”, “skromni in pošteni” mediji!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close