Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style PIGMENTNI MADEŽI

PIGMENTNI MADEŽI

A mogoče katera ve, kako se trajno rešiti pigmentnih lis, pojavile so se po porodu-
baje so posledica jemanja tablet proti zanositvi

Kako to misliš posledica KT???

Mislim, da niso posledica KT, pač pa hormonskih sprememb ob zanositvi (eventuelno se lahko pojavijo tudi ob jemanju KT, ampak bistveno redkeje). Svetujem, da povprašaš na forumu starši staršem ali pa ginkeologija (kako se jih znebiti). Tam bodo več vedele, ali pa dr. Pušenjak. LP

Živjo,

men so se tud pojavli taki madeži…baje tud zarad KT. Bila sem pri kozmetičarki in mi je madeže pobelila, samo potem se moreš zelo pazit sonca, ker je potem koža stanjšana in še raje ven udarijo. zdaj imam kremo Fade out in moram rečt, da mi zelo pomaga. Namažeš in madeži počasi bledijo…pomaga pa tud kot preventiva. Jaz se ponavad z njo namažem tud preden grem na sonce. Pa faktor seveda.

Kakšno pa je točno ime kreme Fade out oz. kje se jo dobi?
lp

Tudi meni je vsec krema Fade out (tako je pravo ime kreme), dobi pa se v lekarnah.

ja..kr v lekarni reci za FADE OUT.. moraš pa poudarit, da je za pigmentne madeže. obstaja jih namreč več vrst in meni so skoraj poturili kremo za preprečevanja pordevanja obraza. v glavnem..je v lončku in ne v tubi (v tubi je za pordevanje obraza).

ali moram potem, ko se namažem s fade out, uporabiti tudi kremo za zaščito proti soncu, kakšen faktor, kateri proizvajalec??

Če hočeš kaj naravnega ti priporočam Just mleko malve (slezenovec) to je eden najbolj prodajanih njihovih izdelkov in sčasoma zbledijo pigmentne lise -sama sprobala. Ce te zanima pisi na moj mail.

če greš na plažo (se pravi, na praženje 🙂 ) potem se raje najprej namaži s faktorjem (ni važno katera znamka, sam da je dost visok – jaz sem ful svetla, zato mam za obraz vsaj SPF20), potem pa nanesi še fade out na madeže oz. na tiste dele, kjer se ti najraje pojavljajo. In deluje. jaz lani poleti nisem bila več flekasta.

če pa greš samo ven, se pravi v mesto, ti faktorja ni treba posebej nanašat (itak ima vsaka kolikor toliko dobra krema za obraz vsaj SPF 15) in samo naneseš fade out.

upam, da sem pomagala!

Ali se kremo Fade out lahko nanaša preko običajne kreme za obraz, ki jo uporabljam?

ja, lahko

kaj pa, a ta krema pomaga odstraniti tudi navadne sončne pege??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close