Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Piercing

Piercing

Na morju sem opazil veliko moških primerkov z rinkico v lulčku ali pa v jajčkih. Kje v Sloveniji delajo podobne stvari.

Pozdrav

V Mariboru delajo v Novi vas ul. Staneta Severja!

Daj nehite no. Kje pa delajo to, da te mal k sebi spravjo. Kje se boste še vse zarinkali.Pamet v glavo, kje pa to delajo?Bi blo bolše vprašanje.
Res nisem zabluzena, ampak to se mi pa zdi res smešno.

men grejo pa na živce taki odgovori kot je tvoj………

pa če si človk hoče kol v rit zabit…… si ga ma vso pravico……
brez nabijanja raznih moralistov tvoje sorte……….

Ma ja,tale punca se mora vmešat čisto v vsak post pa če se je kaj tiče ali pa ne. Matr mi grejo taki na živce!!!

Pa naj si da človek naret pirsing če želi, saj to je čisto njegova stvar, jaz sem mu pač svetovala kje v Mariboru prebadajo tudi genitalne predele,ker vsepovsod ne prebadajo genitalnih predelov.

LP

george ti bom jaz nainštalirala- za smešno nizko ceno ,

najbolj in!!!!

Meni pa gredo na živce ljudje, ki so tko zelo “tolerantni” in jih nič v življenju ne moti in ne zanima.
Se opravičujem, mogoče sem bila res preveč groba, ampak takšno je moje mnenje.
Štrunfolina,oprosti, ampak že dolgo nisem več punca, mogoče misliš na koga drugega.
Res mi gredo na živce ti, ko tukaj na forumu tko zelo trdijo da so tolerantni. V resnici pa, če samo otroka z malo drugače pobarvanimi lasmi vidijo čisto p…..o.
Tko je

Sorry no, ampak si me zadnjič ful razpiz…. z tvojim neumnim pisanjem pod moj post, kjer sem spraševala o tistem spreju. Paše ene par tvojih neumestnih odgovorov na druge teme sem zasledila. Mogoče sem prehitro reagirala. Moje načelo pa je ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI.
P.S. Če praviš, da nisi več punca, lahko potem vzameš to kot kompliment (saj tudi jaz nisem več, ampak se dostikrat počutim tako)
Pa brez zamere

Š.

O šment, še nekdo uporablja isti nik. Sem šla gledat poste, ker nisem vedla o kakšnem špreju sploh govoriš. Sva dve ki uporabljava isti nik, no hudimca, si bom mogla nek bol izviren nik izmislit, da me nebodo zamenjevali.

Porkaduš,da si ne boš kaj obrabil?(ŠŽ)

Sorči punči ne vem kaj govoriš. Lep dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close