“PICOPEK”
Jaz ga imam na morju in moram reči da sem zelo, zelo zadovoljna z njim. Sicer pečem samo ribe, zelenjavo in meso, tudi školjke na buzaro, sladic pa nisem delala. Žar smo dali kar stran. Zelo enostaven je za čistit. Po končanem pečenju nalijem vodo, prevrem, odlijem in obrišem s papirnatimi brisačami. In to je vse.
lp
Super, nisem še pekla osebno pice, jo je pa moja svakinja in pravi, da je v redu. Samo me je opozorila, da se ne sme naštimat jakost na maximum, ker potem spodaj preveč zapeče, zgoraj pa ostane živo – pa pokriti je potrebno s pokrovom. Pekla je tudi čebulni in oljčni kruh in je bil krasen. Drugače pa vse vrste mesa, krompir, zelenjava, ribe ipd. Super. LP Silvia
Uf, tole je pa tema zame..
Z možem sva “pizzapan” dobila za poročno darilo, pa sem samo enkrat pekla v njem… In ker poleg ni bilo slovenskih navodil, sem si pač pomagala s tistimi, ki so bila na škatli, tega pa je bilo bore malo… In tako sem pico pekal na max, zgodilo se mi je pa točno to, kar je omenila SILVIA, spodaj skorja, zgoraj še skoraj surovo…
Torej, vse izkušnje in namigi zelo dobrodošli!
In hvala že vnaprej!
LP!
Gordy
Forum je zaprt za komentiranje.