Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem picasso

picasso

Pozdrvaljeni!

Iščem, pa ne najdem 🙁 Mi kdo zna povedati, ali je razlika med xsara picasso 1,6 16 v elegance in xsara picasso 1,6 16 v elegance plus?? Nikjer tega ne zasledim. Tudi nikjer ne najdem, kaj je serijsko zajeto v paketu “elegance” in kaj v “e. plus”- mi kdo ve povedati, kje najdem ta podatek? Ker mi je hecno, saj je so avti v posebni ponudbi po 11.990, redna cena pa 19.990. V čem je teh 8.000 €?!

Citroen že od nekdaj oglašuje velike popuste – pa tale navaden Picasso gre iz prodaje saj ga je nasledil C4. Glede paketov ne vem, je pa po mojem mnenju 1,6 motor čisto preslab za tako velik (in visok) avto, sploh za vožnjo po avtocesti – smo imeli 2.0 HDi in je bil navadna karjola.

V popolnem nategu kupcev! Misliš da je tak skret od avta realno vreden 20.000 eur? Dej dej…

20.000 je vreden tale: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=1149596&show=1

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Če smo pošteni tudi ta ni vreden 15000 s tem svetovno zastarelim motorjem

Saj če ne znate odgovorit, ste lahko tudi tiho. Vprašanje je bilo jasno, če kdo ve, naj odgovori, vse ostale skretarije pa zase obdržite. Okusi so različni, naše preko 30-letne izkušnje s citroenom in konkretno 9-letne z XP pa več kot odlične. Veliko boljše kot s VW, ki ga imamo kot drugi avto. Se bomo jutri pozanimali pri trgovcu, pa bo.

Lenchi, hvala za opozorilo, mi imamo 2.0 HDi, še čisto prvo različico, pa nam odlično služi. Le da se dizel več ne splača. ker manj vozimo, pa še podražil se je bistveno. Brez problemov smo z njim prevozili celo Švico, tudi preko St. Gottarda in še 4 x preko 2.000 m, kjer je res klanec in res serpentine, da se v lastno rit ugrizneš. Pa nismo imeli težav zarai prešvoh motorja, sicer res da v posadki 2 odrasla+otrok in vsa krama. Mi nismo kaka “racer family”, smo pa radi komot. Vseeno havla, bomo preizkusili razliko.

Ja ti hudič babji! Najprej te matra tistih 8000 razlike, pol se moraš pa svetovno pohvalit s svojim Citroskretom…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

DRRR, saj si dokazal svoj nivo, se ni treba dodatno trudit…

Če vzameš kredit, je še 500€ manj. Verjetno je vreden te cene, ker sta ga dva sodelavca pred kratkim kupila, več podrobnosti pa ne vem. Sicer pa za tako ceno dobiš podoben avto z že prevoženimi 100 000 kilometri…kar je pa tudi “maček v žaklju”.

Pri teh kilometrih je avto komaj dobro ulaufan…in ne dobiš podoben avto ampak dost boljšega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3428289&show=1

Zakaj se pa mora avto ulaufat? Pri teh kilometrih ali pa kmalu se začnejo dražja popravila…menjava zobatega jermena, končniki, izpušni lonec, vzmeti…odvisno od človeka, ki ga je prej vozil. Boljši avto pa ni za vsakega enako, če bi bilo tako, potem “slabih” sploh ne bi uspeli prodati. Avto je le za par let in z vsakim novim se boš dlje vozil, kot z izrabljenim. V bližnji prihodnosti bodo pa verjetno električni avtomobili postopoma zamenjali bencinske in dizle…

Ja in če so stroški? Za 1000 eur se da zrihtat vsak avto u nulo….

Itak da se slabi prodajajo(Dacia, Kia,itd), če pa obstaja glih tolk cepcev da rajši kupijo nov skret kot rabljen dober avto…

New Report

Close