Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija pianino na slušalke

pianino na slušalke

Doma imam precej nov pianino, znam nekaj tudi zaigrati (učila sem se cca 5 let) – zdaj bi pa rada nadaljevala z učenjem klavirja in si poiskala profesorja.

Vendar imam težavo: nad seboj imam zelo netolerantne sosede, ki ne prenesejo, da igram, zato sem z igranjem popolnoma prenehala. Če igram, doživljam tako šikaniranje, da se ne splača, če hočem imet mir, je bolje, da ne igram.

Vem pa, da obstajajo pianini na slušalke – pa ne mislim električnih. Baje da ti lahko tipke na pravem pianinu nekako na magnet naredijo ali kako že ter ti potem zvok prenaša v slušalke…vsekakor sem prepričana, da se to da, samo vem pa ne, kje najti nekoga, ki bi to naredil. Najbrž stvar tudi zelo veliko stane, a vsaj pozanimala bi se rada, ker mi je preneumno, da imam doma inštrument, ki ga imam zelo rada, a ga ne morem igrati.

Morda kdo ve, na koga se lahko obrnem za kako informacijo, kako bi se dalo moj pianino “utišati”?

Hvala.

Ne bi vedela, da se da stišati navaden pianino. Take, ki se lahko igrajo na sllušalke, se že kupi.
Pozanimaj se še tukaj, morda ti kdo odgovori: http://www.glasbenik.net/glasbaforum12.html

New Report

Close