Phillipsovi LED televizorji in podnapisi
Pred časom, ko smo nabavljali nov televizor, sem delala “orng” raziskavo na to temo in menda samo LG televizorji znajo predvajat podnapise skupaj s filmom prek USB-ja. Pa še to samo v primeru, ko je ime podnapisa do pike in črtice enako imenu filma. Sma nabavili LG in pri nas vse super dela. Philipsovi TV tega menda ne podpirajo, ne vem pa, če to velja za vse modele. Take stvari je najbolje preverit pri kakšnem prodajalcu.
Pred časom, ko smo nabavljali nov televizor, sem delala “orng” raziskavo na to temo in menda samo LG televizorji znajo predvajat podnapise skupaj s filmom prek USB-ja. Pa še to samo v primeru, ko je ime podnapisa do pike in črtice enako imenu filma. Sma nabavili LG in pri nas vse super dela. Philipsovi TV tega menda ne podpirajo, ne vem pa, če to velja za vse modele. Take stvari je najbolje preverit pri kakšnem prodajalcu.[/quote]
Ja, tega sem se bala. No go torej.
Pred časom, ko smo nabavljali nov televizor, sem delala “orng” raziskavo na to temo in menda samo LG televizorji znajo predvajat podnapise skupaj s filmom prek USB-ja. Pa še to samo v primeru, ko je ime podnapisa do pike in črtice enako imenu filma. Sma nabavili LG in pri nas vse super dela. Philipsovi TV tega menda ne podpirajo, ne vem pa, če to velja za vse modele. Take stvari je najbolje preverit pri kakšnem prodajalcu.[/quote]
Ja, tega sem se bala. No go torej.[/quote]
Ja, potrdim, ne gre! Je pa rešitev, mogoče ne najbolj elegantna, ampak se da: film predvajaš na računalniku, ki ga priključiš na tv, pa je. Film in podnapisi!
Forum je zaprt za komentiranje.