Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Phillipsovi LED televizorji in podnapisi

Phillipsovi LED televizorji in podnapisi

Kolegi imajo nov televizor in so želeli gledati film s ključka, pa nikakor ne najdejo podnapisov. Je kakšen keč ali jih enostavno ne predvajajo? Je precej zoprno.

Kje pa prodajajo filme na ključku?

Ime datoteke s filmom in datoteke s podnapisi mora biti enako (razen končnice seveda), da jo tv zazna.

V Lesnini jih kupiš. Jih imajo tudi v mercator pohištvo, ampak so dragi, razen če kupuješ s pika kartico.

Nekateri tvji ne podpirajo podnapisov, če se jaz prav spomnim jih samo lg in samsung, mi imamo sony in ne dela. Drugače je pa res. Ime mora biti enako in potem se podnapisi sami naložijo.

Podnapise predvaja računalnik in naš televizor, njihov pa ne, tako da ni problem v podnapisih in filmu, ampak v njihovem TV. Sem mislila, da je kakšna finta, kakšen skrit meni, kjer jih nastaviš. Mi imamo LG in je treba podnapise posebej poiskat, jih ne predvaja avtomatsko. Jih pa.

http://www.support.philips.com/support/sms_page.jsp?userLanguage=sl&userCountry=si

Pred časom, ko smo nabavljali nov televizor, sem delala “orng” raziskavo na to temo in menda samo LG televizorji znajo predvajat podnapise skupaj s filmom prek USB-ja. Pa še to samo v primeru, ko je ime podnapisa do pike in črtice enako imenu filma. Sma nabavili LG in pri nas vse super dela. Philipsovi TV tega menda ne podpirajo, ne vem pa, če to velja za vse modele. Take stvari je najbolje preverit pri kakšnem prodajalcu.

Ravno sem iz Lesnine, pa jih nimajo in jih nikoli niso imeli – preverjeno iz prve roke.

Sram te bodi da tako zavajaš ljudi. Verjamem, da se ti bo tako tudi vrnilo.

Pred časom, ko smo nabavljali nov televizor, sem delala “orng” raziskavo na to temo in menda samo LG televizorji znajo predvajat podnapise skupaj s filmom prek USB-ja. Pa še to samo v primeru, ko je ime podnapisa do pike in črtice enako imenu filma. Sma nabavili LG in pri nas vse super dela. Philipsovi TV tega menda ne podpirajo, ne vem pa, če to velja za vse modele. Take stvari je najbolje preverit pri kakšnem prodajalcu.[/quote]

Ja, tega sem se bala. No go torej.

Edino prav.

Pred časom, ko smo nabavljali nov televizor, sem delala “orng” raziskavo na to temo in menda samo LG televizorji znajo predvajat podnapise skupaj s filmom prek USB-ja. Pa še to samo v primeru, ko je ime podnapisa do pike in črtice enako imenu filma. Sma nabavili LG in pri nas vse super dela. Philipsovi TV tega menda ne podpirajo, ne vem pa, če to velja za vse modele. Take stvari je najbolje preverit pri kakšnem prodajalcu.[/quote]

Ja, tega sem se bala. No go torej.[/quote]

Ja, potrdim, ne gre! Je pa rešitev, mogoče ne najbolj elegantna, ampak se da: film predvajaš na računalniku, ki ga priključiš na tv, pa je. Film in podnapisi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close