Pfizer izkušnje
sonja112, 09.09.2021 ob 21:29
hormončič, 09.09.2021 ob 21:04
sonja112, 09.09.2021 ob 18:38
robi567, 09.09.2021 ob 18:25
Pa do psihiatra tudi, ker noben pri zdravi pameti se ne bo zastrupil s tem zvarkom.
A misliš da mi ni žal sedaj samo za to enkrat ..samo zaradi službe ker rabim denar za položnice za 2 otroka moram preživet..saj tudi jaz do zadnjega nisem hotela ..samo to večno testiranje pa tudi ni za nikamor imaš že vse vnet nos in se bojiš..sosed je umrl zaradi raka v nosu ..bilo sicer pred covidom pa vseeno to tudi obstaja jaz sem takrat tudi prvič slišala za tumor v nosu.
Sonja, naj ti zmerijo d-dimer.
Na tujih forumih si ljudje upajo več pisati o težavah. Eni hodijo okoli zdravnikov že mesece in se resnično slabo počutijo, a se nič ne pokaže. Nič. Ali ni to čudno? Ker verjamem, da so tvoje težave realne.
Govora je o mikrokoagulaciji, ki povzroči mikroskopske krvne strdke, ki zamašijo kapilare, zaradi česar so ljudje utrujeni, zasopli, brez moči. Tvoji znaki bi res lahko kazali na težave s srcem 🙁 Vztrajaj pri zdravniški oskrbi in dokumentiraj vse. Vsaj nekaj mesecev se izogibaj pretiranim naporom.
Zdravnika sem klicala dežurnega pravi da to nikakor ni od cepljenja ker je minilo preveč časa ..tisto bi bilo takoj po cepljenju da gre za težave z želodcem kater sem imela že prej samo te slabosti pa se mi tako pogosto niso dogajale pa nisem zasopla ali kaj..samo slabo mi postane oblije me znoj pa vrtoglavica pa v želodcu me začne tiščat ..imam pa težave že dolgo mi mišica zapiralka ne dela v želodcu pokazala gastroskopija.
Zdravniška banda bo itak zanikala zločin, ki ga izvajajo nad ljudmi. Jim denar veliko bolj diši, kot pa človeško življenje.
Forum je zaprt za komentiranje.