Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pevoz München-30.6.

pevoz München-30.6.

Dve punci bi rabili prevoz 30. junija do Munchna. (Let imava v večernih urah.) Gre še kdo takrat tja in bi se mu lahko pridružili? Seveda si stroške delimo.
Kontakt na:darjusa@planet.si

Midva s punco greva tudi takrat tja. Letiva zvečer s Qatar do Dohe. Sicer nisem nameraval it z avtom, ampak se pa lahko morda zmenimo za kakšno cenejšo varianto za prevoz, če smo štirje. Če ne drugače je precej cenejši vlak za 4. Bom še malo pretuhtal. Če bi vedel, kje pustiti avto, bi lahko peljal. Kdaj se vračata?

lp m

Tud jest grem takrat do Munchna. Tako da nas je zdej 6. 🙂

če je mogoče vlak še kej cenej na ta račun se lahko kej zmenmo.

lp

Medve s prijateljico sva sedaj dobili zelo ugodno karto iz Ljubljane:) in jo takoj kupili (zgleda da so cene padle).

Kam pa kaj odpeketate? Medve greva v Laos, Vietnam, Tajsko.

lp

Čau,
Tud midva bi šla recmo takrat gor,čepro mava let šele 1.7. zvečer.A se sm uprašat Darjuso s ktero letalsko firmo greste gor in kdaj?Kaj pa je ta fora da več k jih gre z vlakom cenejš je.
tojeto@gmail.com
Pište,sej se vsem že mal mudi ne:)

Medve greva z Turkish airlines in sicer 28.6. popoldne imava let.
Ali bi kdo mogoče vedel, če je možno odditi iz tega terminala kamor prispeš ven oz v sam Istanbul brez vize (glede na to da morava kar nekaj časa čakati na let v Bangkok)?

lp

če se ne motim,se to ne da.Če sam stopiš ven rabiš vizo.Jo dobiš na letališču,stane pa 40€.No upam da se motim:)!

Odločil sem se, da grem s svojim avtom, zato imam za 30.6. v avtu še prostor za dva. Če koga zanima, da si delimo stroške prevoza. Preveril sem ostale variante in če nas gre več, je avto najcenejša.

Na srečo se motiš. Pride cca. 15 €.

lp

Kaj pride cca 15 €? In kam točno prideš?

Midva tudi iščeva prevoz iz Maribora do Munchna v sredo 30.6. Let imava ob 12:15. Če je še prostor me kontaktiraj na 031/687-737.

Madona vas je. Skor bi lahko svoje letalo najeli 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close