Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Pevec – kateri?

Pevec – kateri?

Kateri pevec ima najbolj žameten glas, tak mal raskav? Pa je še iz tiste malo starejše garde? Ni Clapton. Na koncu jezika ga imam, pa mi ne zleti dol. 🙂

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

joe Cocker?

Rod Stewart ima raskavega, če ima žametnega pa ne vem.

no, a ti je že zletelo dol?

Vili Resnik?

Barry White

ma kaki, miran rudan bo še boljši…

Hehe, mi je že zletel iz jezika – Leonard Cohen. 🙂

Samo še vedno pa ne vem,če poje on tisti komad, ki mi je všeč, med teksti ga nima…

Je pa to komad 10 more minutes, poje en tip, z takim lepim žametnim glasom, pa ena ženska poje refren. A je kateri kaj znano? Komad je pa že star.

Stewart mi pa res ni žameten, hehe. :))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

KILL HANNAH ?

(Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne - vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.)

Našla!!! :)) http://www.youtube.com/watch?v=evGYGRjqN7Q

Hvala vsem za pomoč.

O, kako pa ti je zdaj ta stari komad padel v glavo hehehehe?

Jaz se ga le bežno spomnim, da je sploh obstajal…:)))

Poslušam stare kasete. :)) Lepi spomini, hahaha. :))

LP

Joj, prav pasalo spet slišat ta komad…njami! Od L.Cohena pa je za moje pojme ena boljših “In my secret life”….Že slišala?

Ooo, zdaj sem se spomnila, kateri komad je to. Že od zmeraj mi je šel na živce. :)))

Od Cohena je pa za moje pojme najlepša Dance me to the end of love. Dobim kar kurjo polt … In še vedno iščem eno rusko narodno pesem, ki je po mojem “original” tega komada. Se komu sanja?

Ja, Kleo, ti pa res nimaš okusa, no. :))) :))) :)))

LP

New Report

Close