petrol elektrika
Spoštovani,
obračunavanje obračunske moči, omrežnin ter vseh prispevkov je za posameznega odjemalca pri vseh dobaviteljih električne energije enako. Torej, če je vaša obračunska moč pri prejšnjem dobavitelju znašala 10 kW, vam jo v takšni količini zaračunavamo tudi pri Petrolu, medtem ko se omrežnine in prispevki obračunavajo glede na porabljeno količino energije za posamezno obračunsko obdobje. Glede na situacijo, ki ste jo opisali, predvidevamo, da smo s strani Sistemskega operaterja distribucijskega omrežja (SODO) najprej prejeli ocenjeno količino porabljene energije, nato pa smo z vaše strani prejeli še dejansko stanje števca in posledično dejansko količine porabljene energije za posamezno obračunsko obdobje. V takšnem primeru se ocenjena poraba odšteje od dejanske porabe in na koncu vam zaračunamo le dejansko porabo. Nikakor pa ne gre za dvojno zaračunavanje oziroma obračunavanje.
Ker ne poznamo vašega dejanskega primera, vas prosimo, da nas pokličete na brezplačno številko 080 22 66, kjer vam bodo naši svetovalci z veseljem razložili postavke, prikazane na vašem računu.
Hvala in lep pozdrav,
Simona Kostrevc
Zaledna pisarna
Petrol d.d., Ljubljana
Spoštovani,
obračunavanje obračunske moči, omrežnin ter vseh prispevkov je za posameznega odjemalca pri vseh dobaviteljih električne energije enako. Torej, če je vaša obračunska moč pri prejšnjem dobavitelju znašala 10 kW, vam jo v takšni količini zaračunavamo tudi pri Petrolu, medtem ko se omrežnine in prispevki obračunavajo glede na porabljeno količino energije za posamezno obračunsko obdobje. Glede na situacijo, ki ste jo opisali, predvidevamo, da smo s strani Sistemskega operaterja distribucijskega omrežja (SODO) najprej prejeli ocenjeno količino porabljene energije, nato pa smo z vaše strani prejeli še dejansko stanje števca in posledično dejansko količine porabljene energije za posamezno obračunsko obdobje. V takšnem primeru se ocenjena poraba odšteje od dejanske porabe in na koncu vam zaračunamo le dejansko porabo. Nikakor pa ne gre za dvojno zaračunavanje oziroma obračunavanje.
Ker ne poznamo vašega dejanskega primera, vas prosimo, da nas pokličete na brezplačno številko 080 22 66, kjer vam bodo naši svetovalci z veseljem razložili postavke, prikazane na vašem računu.
Hvala in lep pozdrav,
Simona Kostrevc
Zaledna pisarna
Petrol d.d., Ljubljana
[/quote]
Višje gor sem bral neke cene 0.116 naj bi ljudje plačevali za kWh, pa saj ste nori, na to še dajatve in prideš na več kot 0,2€ kar pa je nesprejemljivo, sam sem pri Petrolu dosegel neprimerno boljšo ceno, točen znesek ne bom napisal zaradi varovanja poslovnih skrivnosti, je pa pri meni takole, Elekro Gorenjska ece mi elektrike ne more niti šenkati, tako so me nategnili v povezavi z vezavo in vsporedno aroganco referenta, 500€ sem jim preplačal elektriko samo na podlagi cene v enem letu, mar bi plačal 250€ kazni in odstopil od pogodbe, E3, zmeda z računi, tudi ni šans še enkrat, pa še en dobavitelj je bil se niti ne spomnim več, od kar pa sem na Petrolu nimam več problemov , računi pravočasni, brez nekih podvajanj, stornacij in kaj vem kaj vse sem že doživel drugje.
Kot primer zavajanja pa recimo ta mail od konkurence, obljubljajo 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nižje cene, ne povedo pa da ribarijo za tistimi potrošniki kateri so leseni in plačujejo preveč. Kljub temu pa obljubljajo fiksnih 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Spoštovani članice in člani,
ne spreglejte akcijske ponudbe in znižajte svoje stroške!
Zagotovite si 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na ceno električne energije in zemeljskega plina za celo leto*.
Se sprašujete kako? Povsem preprosto!
1. Pošljite vaš račun za dobavo električne energije/zemeljskega plina na prodaja@energijaplus.si (lahko tudi za vašo hišo oziroma stanovanje).
2. Pričakujte odgovor prodajnega predstavnika Energije plus d.o.o., ki bo za vas pripravil ustrezno ponudbo/pogodbo.
Sprejmite naše povabilo kot priložnost za znižanje stroškov. Ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes. Akcija velja do 31. 12. 2020.
*Akcija velja za male poslovne kupce in gospodinjske kupce za nove kupce. Za velike poslovne kupce, pa vam bomo poslali ustrezno ponudbo.
Hvala, lepo se imejte in ostanite zdravi!
Energija plus – Kjer je prava energija doma
Ko sem jim poslal mail z računom za tekoči mesec, kaj mislite so odgovorili ? Ne niso, tudi opravičili se niso da ne morejo nižje, lahko dajo vam pri 0,116 popust 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, meni ga ne morejo, kot rečeno z njihove strani ni bilo nobenega odgovora.
Forum je zaprt za komentiranje.