Najdi forum

Petrčane

Živijo,

je kdo bil na dopustu v Petrčanah? Je ok? So mi ponudili to na agenciji, da je v redu za dopust z malimi otroki.

Hvala za odgovore, LP

Mi smo bili lani 4 dni tam v hotelu Pinija. Je veliko sence – en borov gozdiček in potem plaža. Mali otroci na delu poleg hotela ne morejo sami v vodo. Je bilo kar fajn, osebje zelo prijazno.

Tudi mi smo bili tam 2 leti nazaj. Plaža, ki gleda proti otokom je res kamnita in še piha na tisti strani. Je pa zato na drugi strani, kjer je zaliv in kjer se gre v Petrčane prav lepo pa tudi otroci nimajo problema s senco, saj jo je vsepovsod dosti

Toplo priporočam(o). V zadnjih petih letih smo bili v Piniji 7 krat! 😉 Kvaliteta je iz leta v leto boljša, urejenost hotela(sobe) kot okolice in storitve. Od lani poleti tudi zunanji bazen, ob notrenjem, ki je odprt celo leto. Res pa je, da posledično iz leta v leto dvigujejo cene. A bi dejal, da je cena še zmeraj zelo primerna glede na kvaliteto.
Za otroke je poskrbljeno – dopoldan in popoldan po dve uri animacije. Naša hčera je samo zato(!) vedno znova želela v Pinijo -:) !
Hrana zelo solidna, v vseh letih nisem doživel, da bi kdaj kaj zmajkalo, tudi če si prišel čisto ob koncu časa za zajtrk ali večerjo. V zadnejm letu tudi v vseh sobah individualne klime, mali hladilniki in mislim, da tudi v vseh sobah že LCD-ji.
Plaža solidna, nudi obilo sence, če želiš, lahko pa si tudi zelo direktno na soncu. Kraj sam po sebi, kakšne posebne zabave ne nudi, zato je bolj družinski in umirjen. Nekaj gostilnic, samo ena (mala!) trgovinica, ob tisti v hotelu … Je pa res, da je do Zadra cca. 10 min z avtom, tako, da to pol ni problem.
Dostop do Petrčanov pa tudi zelo enostaven, z AC: izhod Zadar1 do Zadra je nato cca. 10 km in pred samim Zadrom smer Nin in po cca. 10 odcep Petrčane. Za avtomobile veliko senčno parkirišče.
Vse skupaj: vredno cene za katero ti prodajajo v agenciji.

ej,
bili smo v petrčanah v pinji letos za prvi maj. Super zadeva – hotel, hrana, čistoča, plaža, senca, … vse super.Če greste v hotel pinja – toplo priporočam

Je pa bila kolegica z družino v privat apartmajih na drugi strani petrčan, in so bili razočarani – kopat se moraš iti precej daleč iz centra mesta, do hotelske plaže. cca 15 mn peš ali pa z avtom. če imaš male otroke to ni ravno prijetno.

Bili v tem hotelu lani avgusta za štiri dni. Hotel je res nekaj prenovljen, vendar bolj tako, tako- poceni varijanta. Postelje nove, ko se pa nanjo vsedeš pa škriplje kot da je stra 10 let. Mini bar je prazen, tako lahko notri daš svojo pijačo, televizor majhen plazma, po tleh so ploščice, balkon neobnovljen.

Hrana je samopostrežna zjutraj in zvečer (za opoldan ne vem, ker nismo imeli naročeno kosilo). Hrana je bolj tako, tako. Na izbiro je še kar, samo okusno pa ni kaj prida. Malo me je tudi zmotilo, da prideš za mizo, katera ima umazan prt, pa tudi krožniki niso najbolj čisti. Jedilnica je ogromana, kajti hotel je kar velik.

Na celotni plaži je le ena restavracija z hrano (no plus kafič pod hotelskim bazenom kjer dobiš kako pico). Mi smo tukaj jedli le prvi dan (bolj zanič hrana), potem pa smo hodili v mesto (vas) v restavracijo Liburna kjer pa je res odlična hrana.
V celem mestu oziroma jaz pravim kar vas je samo ena slaščičarna, eden market, eden kafič in ene štiri restavracije, ter nikjer niti enega štanta !!

Mi smo se odpočili, vendar dopusta v ta kraj in ta hotel nebi več ponovila. Na desetdnevnem dopustu smo letos že bili, tukaj pa smo šli le za štiri dni, ker pa nisem nikjer drugje dobila prosto, smo sprejeli hotel Pinija, ki pa je v primerjavi z drugimi hotelu dosti poceni. Ponavadi hodimo v boljše hotele in vsaj malo večje kraje, da se vsaj kaj dogaja. Če imate radi bolj mir in niste zahtevni z hrano in namestitvijo bo tole kar uredu. Mislim, da bodo morali še kaj postoriti, da bodo lahko upravičeno imeli 4*.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close