Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek petra j

petra j

Ojla dons sva se zopet pogovarjala, pa sm mu včere rekla da ga tko rada objela in podobno, in je reko da če je odkrit bi on storil enako, in me je potem tudi objel… Občutek je bil tako lep…. težko opisat. a nek način se me je dotikal, pa naj bo za nosek, za ramo, koleno bedro.. rekel je da kak si predstavljam da bi bla skupi spet, kaj si bodo misli pri meni doa, da nebo smel k meni hodit, da ga oče moj nebo noter spusto…

Polj ko sva se poslovila, mi je tudi rekel v oči po dolgem premisleku, ne ljubim te več, pa so mo skor solze šle…. rekel je tudi, da punce mora pustit, ker sta se tako odločila, da bosta poskusila.

rekel je tudi da mi bo fanta najdo, pa sm rekla da ga ne rabim pa je rkeo kaj pa mene, jaz pa ,punco imaš hallo….in polj spet ne morem je pustit…

hm… vem, da me še ljubi, sm si noče priznat, kaj naj naredim ker več ne zdržim, hočem ga res nazaj, ker vem, da nebom obžalovala

hm…. te kar malo muči s tem te ljubim ne ljubim
poskusi mu direktno povedati, da ga ljubiš in da ga želiš nazaj!!!!
pol boš vidla kako bo reagiral!!!! ja ziher te še ljubi, ampak si noče priznat!!!! mogoče se pa res boji tvojga fotra, ker to non stop ponavlja! ja kaj sta pa mela? mogoče seres boji okolice in odziva drugih? vendar če se ljubita , se ne ozirajta na druge, to mju tudi povej!!!!
javi mi!!!!
pa srečno!!!!

ja zej mi je napiso sms, da se je odločo da zej hoče bit z njo, z mano pa prijateljstvo….

hm.. zlgeda res, da hoče zej pozabit. no bomo vidli kako bo

HALOOO? Mislim, a zdaj boš pa prosjačla? Pa če se je odloču tko, nej mu Bog požegna njegovo odločitev, ti pa mir daj!!
Zakaj se pa ponižuješ?

Ojla!

Suzika! Daj malo pojdi na zrak, da si strezniš misli in dobro premisli!
Mislim da si zaslužiš fanta, ki te bo imel zares rad in ne takega ki bi te imel za “rezervo”!!! Verjamem, da ti je hudo in te razumem, ker se je meni podobno zgodilo z neko punco.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close